Antena Căutare

Când a privit ecografia bebelușului său, femeii nu i-a venit să creadă. Ce a văzut mama pe chipul copilului

O femeie însărcinată a mers la spital ca să facă o ecografie de control și să-și vadă astfel bebelușul, dar nu i-a venit să creadă atunci când a privit ce apare pe monitor, de fapt. Imaginea a ajuns pe internet și a devenit virală.

colaj foto cu sophie melissa si niste ecografii cu bebelusi Galerie
Tânăra nu s-a așteptat ca ecografia copilului să arate atât de bizar | sursa foto: Profimedia/ tiktok @sophiemelissa

Unul dintre cele mai fericite momente din viața unei femei este atunci când rămâne însărcinată. Extrem de fericită că a reușit să facă acest pas, o tânără a mers la doctor ca să facă o ecografie, pentru a vedea primele imagini cu copilul său. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce apare pe monitorul medicului, de fapt.

Ce a descoperit o femeie atunci când a privit ecografia bebelușului său

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Sophie Melissa. S-a bucurat mult când a aflat că e însrăcinată și, ca să se asigure că totul este în regulă, a mers la doctor, pentru un control de rutină.

Citește și: Un băiețel de 8 ani avea dureri de burtă și părinții au crezut că nu e grav. Medicii i-au dat un diagnostic crunt

După prima ecografie, cea realizată în primele săptămâni de sarcină, Sophie a așteptat cu nerăbdare momentul în care va ajunge la vârsta gestațională de 20 de săptămâni, momentul ce îi permitea să își vadă mai bine copilul.

Încântată, viitoarea mamă a mers la spital ca să facă ecografia. Când a privit însă imaginea de pe monitorul medicului, tinerei nu i-a venit să creadă ce vede. În imagine, aceasta a putut distinge doar un chip extrem de încruntat, nu bebelușul drăgălaș pe care și l-a imaginat până atunci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Amuzată din plin de cele întâmplate, tânăra a realizat un clip video și l-a publicat pe contul său de TikTok. În doar câteva zile, imaginile au devenit virale și au adunat mai bine de opt milioane de vizualizări și numeroase reacții și comentarii de la oameni din întreaga lume. A fost un bun prilej de amuzament și nu puțini au fost cei care s-au întrecut în fel și fel de glume.

Citește și: Vlăduța Lupău, rochia transparentă care îi lasă la vedere burtica de gravidă. Cum s-a fotografiat alături de soțul său

„Iată-l și pe îngerașl meu, dar trebuie să recunosc faptul că nu e chiar ecografia la care mă așteptam”, a scris tânăra în dreptul imaginilor publicat pe TikTok, potrivit celor de la newsweek.com.

Chiar dacă imaginile nu erau tocmai „prietenoase”, copilul este sănătos și imaginea a fost cauzată de un joc de lumini și umbre, în timpul ecografiei. Între timp, cel mic a venit pe lume ceva mai devreme decât era termenul și mulți au fost dornici să vadă cum arată.

O femeie și-a comandat un burger, dar a descoperit ceva ce a speriat-o. Peste ce a putut să dea... Bărbatul a văzut că i-a apărut un punct pe ureche, dar a crezut că nu e grav. Medicii i-au dat un diagnostic crunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x