Antena Căutare

Carmen Harra prezice când se va căsători Anamaria Prodan din nou. Anunț uluitor pentru sexy-impresară

Carmen Harra face previziuni despre viața amorasă a Anamariei Prodan, sexy-impresara în vârstă de 51 de ani, care a trecut printr-o perioadă zbucuimată din punct de vedere sentimental. Când spune clarvăzătoarea că se va căsători din nou femeia de afaceri.

Carmen Harra prezice când se va căsători Anamaria Prodan din nou. Anunț uluitor pentru sexy-impresară Galerie
Carmen Harra prezice când se va căsători Anamaria Prodan din nou. | Captură Video

Într-o apariție în direct în emisiunea Star Magazine, emisiunea de la Antena Stars, clarvăzătoarea Carmen Harra a dezvăluit previziunile sale pentru anul 2024, aducând în discuție subiecte intrigante despre celebritățile din lumea mondenă.

Carmen Harra, pe numele său real, Carmen Mureșan, a făcut carieră la nivel internațional din răspândirea tainelor mai puțin cunoscute oamenilor și a prezicerilor, care s-au adeverit la un moment dat. Parapsihologul a bifat nenumărate apariții, atât în presa națională, cât și în străinătate, în care a abordat subiecte precum numerologie, psihologie și citirea viitorului. Ea a devenit o cunoscută clarvăzătoare la care au apelat unele dintre cele mai cunoscute vedete de pe mapamond, printre ele numărându-se chiar Jennifer Lopez, așa cum Carmen a declarat în urmă cu ceva timp.

Citește și: Câți bani cere Carmen Harra ca să ghicească viitorul. Tarifele pe care le-a aplicat și lui Jennifer Lopez pentru o ședință

Carmen Harra face preziceri despre momentul când Anamaria Prodan se va recăsători

Printre aspectele abordate s-au numărat perspectivele referitoare la căsătorie pentru diverse personalități, între care Anamaria Prodan, a cărei viață amoroasă a fost zbuciumată de un divorț cu scandal de Laurențiu Reghecampf.

Conform spuselor clarvăzătoarei Carmen Harra, Anamaria Prodan nu va ajunge să se căsătorească din nou în anul următor, dar o așteptaă totuși marea dragoste în fața altarului. „Nu anul viitor. Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise, încă nu a cunoscut persoana potrivită și nu aș vrea să se arunce în relații care nu duc nicăieri. 2025 este anul ei, dar nu 2024. Nu văd o căsătorie în anul care vine pentru ea. Mai are încă răni puternice”, a explicat Carmen Harra.

Citește și: Carmen Harra și-a filmat locuința de lux. Cum arată una dintre camerele cu vedere la Oceanul Atlantic: „Este spectaculos”

Ce a prevăzut Carmen Harra pentru anul 2024: "Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme"

„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a povestit Carmen Harra pentru ciao.ro.

„Totuși conflictul din Israel se va aplana la un moment dat, în viitorul apropiat prin intervenția americanilor dar la spate sunt și alte puteri care susțin acest război, care nu apar în față, și luptă. Chiar dacă se aplanează acolo, poate să reînceapă sub incidența anului karmic. În orice caz, la ora actuală putem să ne gândim că cei care conduc lumea au atâta înțelepciune să nu se angreneze în așa ceva și să vadă catastrofa care ne paște la un centimetru de noi. Cam acestea sunt datele, nu sunt prea grozave dar omenirea mai are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine, de luptă cu trecutul, de luptă de a schimbă gândirea și a vindecă acțiunile greșite de-a lungul timpului.

Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos. Deci eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra spune că până în 2025 – 2029 „se ajunge la o cădere monetară globală"

Carmen Harra a expus de fiecare dată viziunile și citirile sale despre soarta românilor, chiar dacă ea a ales să-și facă viața în America. Acesta nu se desprinde de locul de baștină și încă transmite informații comunităților de aici.

”Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Cine a fost tatăl lui Carmen Harra. Adevărul mai puțin știut despre familia prezicătoarei

Câte Crăciunuri cu zăpadă au fost în România. De câte ori ne-am bucurat de nămeți în plină sărbătoare... Fenomen unic în prag de sărbători. Ce sunt norii-curcubeu și unde au apărut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x