Antena Căutare

“Casa Miraj” sau ”Casa Oglinzilor” din mijlocul deșertului: pe toți pereții ei se reflectă natura și cerul. GALERIE FOTO

În valea Coachella din California, în apropierea Munților San Jacinto, renumiți pentru peisajul unic în lume, a fost ridicată o construcție, desprinsă parcă din povestea “Alice în Țara Oglinzilor”. Da, e o adevărată minunăție, ridicată de mână de om, nu divină!

În valea Coachella din California, în apropierea Munților San Jacinto, renumiți pentru peisajul unic în lume, a fost ridicată o construcție, desprinsă parcă din povestea “Alice în Țara Oglinzilor”. Da, e o adevărată minunăție, ridicată de mână de om, nu divină!

“Casa Miraj” e o clădire acoperită cu bucăți de oglindă, iar natura, cerul și tot ce mai e în jur se reflectă în pereții acesteia. Efectul vizual este unul incredibil, mai ales că, privită de la depărtare, casa este aproape invizibilă, construcția pierzându-se parcă în deșert, printre vegetație.

“Casa Miraj” este de fapt o lucrare de artă, căci face parte dintr-o expoziție de artă în aer liber, “Desert X”. Proiectantul acesteia este Doug Aitken, un artist și regizor recunoscut pentru ingeniozitatea lui. Aitken crede că designul ”Casei Miraj” are capacitatea de a valoriza într-un mod aparte „frumuseţea şi liniştea deşertului”.

Alături de lucrarea lui, alți 14 artiști și-au expus creațiile. ”Casa Miraj” este deschisă oricărui turist aflat în California până la sfârșitul lunii octombrie!

Voi ce părere aveți de acest exponat spectaculos?

Sursă foto și text: www.7x7.com

Nu există aşa ceva!!! O casă de 38 de metri pătraţi, construită în DOAR 24 de ore cu ajutorul unei imprimante 3D. Şi nu,... Au cumpărat o casă cu 400.000 de dolari şi acum o vând cu o zecime din sumă! Totul a început când au aflat ce era ascuns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x