Antena Căutare

Ce a pățit un român care a intrat pe un drum cu sens unic în Grecia. Ce ar fi pățit în România pentru aceeași greșeală

Un român plecat în vacanță în Grecia a plătit pentru o greșeală în trafic care în România l-ar fi lăsat fără permis pentru o perioadă de mai bine de trei luni.

un sofer amendat de politie
Un român a rămas fără numere la mașină, în Grecia | Shutterstock

Vacanța unui turist român plecat în Grecia s-a lăsăt cu niște momente neplăcute din cauza unei greșeli pe care a făcut-o în trafic.

Românul a rămas fără plăcuțele de înmatriculare dar s-a ales și cu amendă

Aflat deja în vacanță în Grecia, turistul român nu știa prea bine drumul pe care trebuia să meargă, așa că a făcut o greșeală în trafic și a ajuns pe un drum cu sens unic, mergând pe contrasens, potrivit Fanatik.

Oamenii legii eleni nu l-au iertat și l-au lăsatfără plăcuțe de înmatriculare.

Citește și:Ce amendă uriașă riscă să primească șoferii care stau cu telefonul în mână, în timp ce conduc. Regulile codului rutier 2022

Polițiștii se aflau în zonă și au remarcat imediat greșeala făcută de român, așa că în doar zece minute, conaționalul a rămas fără numerele de la mașină. Desigur, acesta a fost și amendat.

Greșind drumul, poliția m-a oprit pentru că am intrat practic pe un drum cu sens unic.

În 10 minute de la predarea documentelor autoturismului și conversația pe care am avut-o cu ei.

Mi-au luat numerele de pe mașină, a precizat turistul român.

Citește și:Ce riscă românii care nu merg la medicul de familie. Autoritățile anunță amenzi usturătoare

În Grecia, regulile sunt mai aspre. Spre exemplu, dacă vorbești la telefon în timp ce conduci, poți primi o amendă de 350 de euro.

În ceea ce privește legislația rutieră din România, pentru aceeași faptă săvârșită de român în Grecia, acesta ar fi rămas fără permis pentru patru luni de zile, mai arată sursa citată.

Doi tineri au cumpărat o casă și s-au apucat să renoveze când au descoperit o ușă „secretă” în podea. Peste ce au dat... Ce plătești și ce primești. Pățania a două familii după ce au plătit bani buni pentru o vacanță în Bulgaria. Ce s-a întâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x