Antena Căutare

Ce ne rezerva anul 2012: Vezi principalele evenimente!

Dincolo de criza datoriilor suverane, de interventiile agentiilor internationale de rating, gata oricand sa dea totul peste cap cu evaluarile lor, de reactiile pietelor globale fie la declaratiile politicienilor, fie la previziunile economistilor, ce ne mai rezerva anul 2012?

Iata alte cateva evenimente care vor atrage cu siguranta atentia generala:

Noul An chinezesc. La 23 ianuarie, chinezii pasesc in noul lor an. 2012 va fi plasat sub semnul dragonului. Sunt prevazute 15 zile de festivitati.

60 de ani de la urcarea pe tron a reginei Elizabeta a II-a. Cand printesa Elizabeta a devenit regina a Regatului Unit, la 2 februarie 1952, ca urmare a decesului tatalui sau, tara sa era un imperiu care controla o buna parte a lumii. 60 de ani mai tarziu, imperiul nu mai exista. Marea Britane este membru al Uniunii Europene, alaturi de alte 26 de state. Totusi, regina ramane foarte populara la ea acasa. Marea Britanie va aniversa cu fast acest eveniment.

100 de ani de la naufragiu. La 10 aprilie 1012, nava Titanic parasea portul Southampton in directia New York in voiajul inaugural. Urmarea face parte din istorie. Uriasa ambarcatiune, considerata invulnerabila, loveste un iceberg si se scufunda. Au pierit peste 1.500 de pasageri din totalul de 2.200. La 14 aprilie se implinesc 100 de ani de la tragedie. Nave de croaziera isi vor duce pasagerii la locul naufragiului, iar numeroase activitati sunt prevazute in Marea Britanie si in provinciile de coasta ale Canadei.

Citeste mai multe pe Fin.ro

Un miliardar rus a platit 465.000 de dolari pentru cateva cantece... Imagini unicat cu Adolf Hitler de Craciun, in 1941...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x