Căutare Live

Ce s-a ales de băiatul Mowgli după ce povestea lui a fost mediatizată. Adolescentul era batjocorit de oameni și prefera jungla

Zanziman Ellie din Rwanda, adesea supranumit „Mowgli din viața reală”, și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în junglă, adesea agresat de localnici doar pentru că arăta diferit.

Zanziman Ellie din Rwanda, adesea supranumit „Mowgli din viața reală”, și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în junglă, adesea agresat de localnici doar pentru că arăta diferit.

Youtube

Tânărul, care s-a născut în 1999, suferă de o tulburare numită microcefalie. Aceasta este o malformație congenitală sau dobândită caracterizată prin dimensiunea mică a craniului (microcranie) și a creierului (microencefalie sau micrencefalie) însoțită de anomalii morfologice ale creierului, retard mintal și tulburări neurologice.

Cum s-a schimbat viața lui Ellie, ”Mowgli real”, după ce povestea lui a fost mediatizată

În cea mai mare parte a vieții sale, Ellie a trebuit să îndure duritatea localnicilor, care îl considerau ghinion și îl alungau. Ellie nu este, însă, un nenoroc, ci binecuvântarea pe care mama lui a primit-o după ce și-a pierdut cinci copii înainte de a a îl avea pe el.

Femeia e sigură că el a fost răspunsul la rugăciunile ei, într-un moment în care renunțase la speranța de a avea copii. Din păcate, nu s-a putut bucura de acest lucru pentru că durerea a fost prea mare să-l vadă pe Ellie hărțuit și urmărit de localnici pentru că are trăsături faciale neobișnuite.

Până în momentul în care povestea lui Ellie a fost mediatizată, el nu a fost niciodată la școală din cauza dificultăților sale de auz și vorbire. Acum, după interviul care i-a schimbat viața, băiatul se poate bucura de un trai normal.

Dincolo de tratamentul inuman la care era supus de vecinii săi, Ellie ducea o viață tare grea. Mama sa, care este șomer, nu reușea să-i asigure toate mesele, motiv pentru care băiatul fugea în junglă și mânca iarbă pentru a își potoli foamea. Nici acoperișul de deasupra capului nu era unul strașnic, dar acum și acest aspect s-a schimbat.

În prezent, Ellie a uitat de hainele modeste pe care le purta și le-a înlocuit cu un costum negru și cămașă albă. Este uniforma lui pentru școala specială la care merge.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este înscris la o școală pentru copii cu nevoi speciale de la Centrul comunitar Ubumwe, Gisenyi, Rwanda. Are un costum la comandă pe care îl poartă la cursuri și pare tare fericit.

Fotografiile distribuite recent pe rețelele de socializare îl arată zâmbind. „Era ridiculizat și alergam deseori după el. Momentan el este la școală cu colegii săi și sunt atât de fericită. Fiul meu are o viață bună, asociația mi-a construit o casă... durerea mea a fost luată”, a spus mama lui Ellie.

Puteți urmări întreaga lui poveste în clipurile de mai jos:

Când a auzit ce îi cere soacra, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a dezvăluit...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x