Antena Căutare

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colț din casă? O româncă a făcut acest experiment și rezultatele nici ea nu le poate crede! Casa ta va atrage banii ca un magnet!

Poate și tu ești sceptic în legătură cu acest experiment, aparent banal, dar... nu ai nevoie decât de un minut liber și de o banală monedă de 50 de bani pentru a-l pune în practică!

Poate și tu ești sceptic în legătură cu acest experiment, aparent derizoriu, dar... nu ai nevoie decât de un minut liber și de o banală monedă de 50 de bani pentru a-l pune în practică!

Principiul funcționării s-ar baza pe arta Feng Shui, deși nu sunt mulți cei care cunosc unele detalii, trucuri, care pot aduce schimbări importante în casa și viața lor. Feng Shui este arta prin care oamenii pot aranja spațiul de la birou sau de acasă cu scopul de a îmbunătăți diferite aspecte ale vieții. Așadar, totul are în spate și o explicație științifică!

Potrivit acestei arte, zona banilor se află în fiecare cameră, dar în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa încăperii. Așadar, dacă dorești să afli colțul unde trebuie să pui moneda de 50 de bani, trebuie să intri pe ușă și să observi care este cel mai îndepărtat colț la stânga, acolo îți poți construi colțul banilor.

Cum funcționează?

Elementul Feng Shui specific banilor este lemnul, dar o adeptă a numerologiei a încercat o metodă nouă care a dat rezultate în viața ei, ea a pus în acel colț o monedă care conținea cifra 5, deși poate fi și o bancnotă, nu contează.

De ce este atât de importantă cifra 5?

În numerologie, cinciul înseamnă strălucire, succes și bani, iar asocierea de elemente numerologice cu cele de Feng Shui funcționează foarte bine.

Deși mulți nu cred așa ceva, tânăra a încercat acest truc și a spus că a funcționat perfect în viața ei, așa că te sfătuim să încerci și tu, nu ai nimic de pierdut! Apoi revino și spune-ne dacă a funcționat…

sursa: http://online-news.ro

NUMEROLOGUL ROMEO POPESCU. Previziuni complete pentru anul 2020, în funcție de cifra de destin... Spectacol în Eforie Sud. Zeci de lebede au ieșit în golf și au creat o imagine inedită pentru toți turiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x