Antena Căutare

Ce se întâmplă după ce murim? Dovezile sunt cât se poate de clare

Un nou studiu arată că în 1063 de gene mai există activitate după moarte, fapt ce ar putea influența modul în care sunt realizate transpalnturile.

Un nou studiu arată că în 1063 de gene mai există activitate după moarte, fapt ce ar putea influența modul în care sunt realizate transpalnturile.

Ceea ce se întâmplă după moarte este un subiect care dă fiori pe șira spinării multor persoane, dar care, pe cât înfiorător este, pe atât de mult suscită interesul oamenilor de știință. Aceștia au muncit și, după ani de cercetări, au făcut descoperiri uimitoare, potrivit Daily Mail.

Se pare ca peste 1000 de gene sunt active post mortem. Cercetătorii de la Universitatea din Washington au folosit un șoarece și un pește pentru a încerca să detecteze semnale de viață.

Astfel, s-au descoperit semne de activitate în 1063 de gene ale acestora. Aproape de jumătate din ele au arătat că există energie folosită pentru a menține sistemul în parametri și după deces.

Top patru zodii care vor găsi fericirea în a doua jumătate a anului 2016! Vărsătorilor, veți fi niște norocoși!... Combinația de taste care te face "să dispari". Vei fi recunoscător că o știi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x