Antena Căutare

Ce se poate întâmpla dacă ai părul blond și mergi la piscină. O tânără a trăit asta pe propria piele și a dezvăluit totul

O femeie a dezvăluit ce se poate întâmpla dacă ai părul blond și mergi la piscină. Tânăra a dezvăluit prin ce experiență a trecut.

Galerie
Când a ieșit din piscină, femeia a avut o surpriză de proporții | sursa foto: Profimedia

După ce a trecut printr-o experiență neașteptată, tânăra a decis să spună ce i s-a întâmplat, după ce a petrecut un timp relaxant la piscină. Când s-a privit în oglindă a observat ce s-a întâmplat cu părul ei blond.

Ce se poate întâmpla dacă ai părul blond și mergi la piscină. O tânără a trăit asta pe propria piele și a dezvăluit totul

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut o femeie pe nume Joy, din Statele Unite ale Americii. Tânăra s-a bucurat de un timp relaxant la o piscină, cu câteva zile înainte de începerea anului universitar.

Practic, după câteva zile de bălăcit și înotat, nu mică a fost surpriza lui Joy atunci când a observat faptul că părul ei blond a căpătat o tentă verzui-albăstruie.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cât a plătit un bărbat pentru un pahar de bere la o piscină din Cluj. Suma a încins internetul

„Ce să fac? Vă rog, ajutați-mă”, a scris tânăra în dreptul clipului video în care arată cât de mult i s-a transformat părul, au informat cei de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, Joy a găsit puterea de-a face haz de necaz și a spus că „acum s-a transformat în sirenă, visul pe care l-a avut dintotdeauna”.

Citește și: Cât costă să mergi la pisicină în București în vara 2024. Tarife pentru adulți și copii

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și mulți internauți au sărit s-o ajute pe tânără cu sfaturi despre cum ar putea să își repare părul și să ajungă la nuanța inițială.

Pe propria piele, aceasta a descoperit ce se poate întâmpla dacă ai părul blond și mergi la piscină. Din cauza clorului din piscină, părul a suferit o reacție chimică, lucru ce i-a dat o tentă turcoaz. Clorul poate usca părul și poate elimina uleiurile naturale de pe firele podoabei capilare, cee ace duce la apariția unor iritații pe scală. În plus, dacă ai părul uscat și o nuanță deschisă de blond, atunci culoarea părului se poate schimba într-o nuanță mai deschisă, ceea ce înseamnă că mersul la piscină se poate transforma într-un adevărat coșmar pentru cei cu păr blond sau cu șuvițe.

Un alt risc este ca diferiții compuși din apa din piscină să reacționeze și părul blond să capete o nuanță verzui, albăstruie sau turcoaz, exact așa cum a pățit Joy.

O mireasă și-a părăsit soțul, la doar 12 ore după nuntă. Ce i-au făcut socrii, chiar în timpul nunții... Semnificațiile mistice ale lunii pline. Ce ritualuri benefice se fac în această fază a lunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x