Antena Căutare

Numerologia Mărțișorului: Ai ales-o și aștepți să fie soare? Iată ce spune "baba" despre tine

Conform tradiţiei, la sfârşitul lunii februarie, fiecare român îşi alege o zi preferată pentru începutul lunii martie, pentru a afla cum le va fi viitorul.

Conform tradiţiei, la sfârşitul lunii februarie, fiecare român îşi alege o zi preferată pentru începutul lunii martie, pentru a afla cum le va fi viitorul.

Putini stiu, insa, ca, pe langa previziunile legate de norocul rezervat persoanei pentru tot restul anului, baba aleasa tradeaza si energia interioara a omului, dar si culoarea care il ajuta sa canalizeze cat mai bine aceasta forta interioara.

Afla ce spune baba alesa despre tine citind interpretarea cifrelor de mai jos.

Cifra 1

Totul incepe de la cifra unu, asa ca simbolul celor care au ales aceasta cifra este evolutia. Culoarea care stimuleaza energia celor ce aleg aceasta cifra este negru, aceasta fiind culoarea vidului de la care totul porneste.

Cifra 2

Yin si Yang, masculul si femela, plusul si minusul, lumina si intunericul, teama si iubirea... toate intruchipeaza dualitatea. Simbolul celor care aleg aceasta cifra este energia care mentine tot Universul in armonie. Culoarea care stimuleaza energia acestei cifre este galbenul.

Cifra 3

Cifra trei reprezinta polaritatea si energia dinamica ce este creata de polaritatea notiunii de separare. Trei reprezinta energia treimii, iar simbolul celor care au ales cifra trei este treimea. Aceasta treime poate inseamna sot-sotie-casatorie sau transformarile prin care trec corpurile lichid-solid-gazos. Culoarea care le stimuleaza energia cifrei trei este portocaliul.

Cifra 4

Cifra 4 solidifica si pune bazele energiei. 4 pune si impune limite, granite ale energiei, pentru ca aceasta cifra sa ofere si sa stabilizeze energia resimtita de persoana. Culoarea care le stimuleaza energia cifrei 4 este un maro pamantiu, brun inchis.

Cifra 5

Cinci este cifra conflictului, energia sa se balanseaza in fata si in spate, mergand prima data in directia asta, apoi in cealalta, trecand prin locuri in care a mai mers. Cinci analizeaza situatiile din toate unghiurile, intr-o miscare perpetua a adevarului. Culoarea cifrei cinci este rosu aprins.

Cifra 6

Sase este energia tuturor numerelor dinaintea sa. Cele guvernate de cifra 6 sunt mereu in cautarea contemplarii si a intelegerii. Sase te determina sa intelegi lectiile si sa cresti. Atunci cand vine vorba de cunoastere, sase cerceteaza lucrurile de la inceput pana in centru. Culoarea cifrei sase este verde.

Descopera celelalte cifre pe feminis.ro.




Preotul care a șocat enoriașii! „Bisericile sunt pline de Partidul Babelor Conservatoare, care sunt pline de drăcușori..... Când se schimbă ora de vară în 2015! Momentul în care îți ”UPDATEZI” ceasurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x