Antena Căutare

„Cea mai frumoasă femeie pilot din lume” și-a dat jos costumul care a consacrat-o. Blondina s-a plimbat în bikini minusculi

Considerată drept cea mai frumoasă femeie pilot din lume, Lindsay Brewer și-a dat jos costumul de curse și s-a afișat în costum de baie. Iată cum au reacționat fanii din mediul online!

lindsay brewer femeie pilot Galerie
„Cea mai frumoasă femeie pilot din lume” și-a dat jos costumul care a consacrat-o. Blondina s-a plimbat în bikini minusculi | Profimedia

Lindsay Brewer a fost catalogată ca fiind „absolut fără cusur”, când s-a afișat într-o ținută diferită de cum o știu admiratorii ei. Momentan, blondina și-a luat o pauză de la cursele de mașini, renunțând la costumul care a consacrat-o și optând pentru niște bikini minusculi.

Citește și: Femeia cu cei mai spectaculoși sâni recomandă fanilor să se uite la ei pentru că le face bine la sănătate: „Deja mă simt mai bine”

„Cea mai frumoasă femeie pilot din lume” și-a dat jos costumul care a consacrat-o. Blondina s-a plimbat în bikini minusculi

Lindsay Brewer a ieșit, recent, să se plimbe pe o barcă pe Lacul Powell, SUA, lăsându-și la o parte visul de a concura la Indy 500 - cea mai cunoscută cursă auto din lume, care are loc pe Indianapolis Motor Speedway. Blondina se bucură și de o comunitate impresionantă de peste două milioane de fani doar pe Instagram.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a uimit lumea sportului cu motor, în timp ce încearcă să devină a zecea femeie pilot de curse profesioniste în cei 107 ani de istorie de la Indy 500, scrie DailyStar.co.uk.

Dar, pe lângă faptul că întoarce capetele celorlalți în timp ce se află pe pistă, de data asta blondina din Colorado a atras atenția urmăritorilor ei de pe rețelele sociale.

Considerată de fanii săi drept „cea mai frumoasă” femeie din sport, Lindsay a uimit în costumul ei de baie în timp ce și-a luat o pauză binemeritată pe Lacul Powell, între Utah și Arizona.

Și în ciuda piesajelor de vis din împrejurimi, tânăra este cea care a făcut, cu adevărat, spectacol în natură.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Femeia cu cel mai mare posterior din lume, trup fără secrete. Cum arată când renunță la haine. Imaginile i-au uimit pe privitori

În prima ei fotografie, Lindsay a fost surprinsă privind în depărtare, într-o pereche de bikini de culoare albastru deschis, la bordul unei bărci cu motor. Într-o altă fotografie cu prietenul ei, vedeta de curse „fără cusur” a apărut într-un alt costum de baie, mai mic, portocaliu.

Ea a arătat că abilitățile ei sportive nu se limitează doar la pistă, deoarece a luat parte la niște wakeboarding în spatele bărcii și paddleboarding, alături de un prieten.

„Ești atât de sexy”, „Absolut impecabilă”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de admiratorii ei.

Starul concurează în prezent pentru Exclusive Autosport în Campionatul USF Pro 2000, care este cu două niveluri sub seria IndyCar.

Dar Lindsay are vise mari, deoarece își propune să o urmeze pe Danica Patrick, cea mai de succes femeie pilot din America, pentru a deveni o profesionistă în topul Indy 500.

În timp ce unii o critică pe tânără, spunând că este mai mult influenceriță decât pilot de curse, blondina crede că le poate face pe ambele.

„Am postat câteva fotografii în costume de baie pe plajă și, desigur, îmi place să fac asta, îmi place să fiu model. Dar nu a fost ceva care să mă pasioneze la fel de mult ca raliurile”, a spus ea pentru Daily Mail.

„Nu credeam că voi fi un fel de influenceriță sau model în spațiul online. Cursele sunt un sport foarte scump. Cunosc oameni care nu sunt capabili să facă bani pentru a-și susține cariera de pilot de curse și mulți dintre ei sunt foarte talentați”, a fost mesajul blondinei.

De ce nu este bine să porți pantaloni scurți din denim când este cald afară. Alte sfaturi de care să ții cont vara asta... Bărbatul care a cheltuit o avere pentru arăta precum o păpușă Ken cu trup de Kardashian. Posteriorul bombat atrage toate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x