Antena Căutare

Cea mai mare colecţie de suveniruri cu Batman: A adunat 2 501 de astfel de obiecte încă de la vârsta de cinci ani

Cea mai mare colecţie de suveniruri legate de faimosul personaj de benzi desenate Batman îi aparţine americanului Kevin Silva.

Cea mai mare colecţie de suveniruri legate de faimosul personaj de benzi desenate Batman îi aparţine americanului Kevin Silva.

Timp de 45 de ani, acesta a reuşit să adune 2 501 de astfel de suveniruri. A început să le strângă de la vârsta de cinci ani, când a primit în dar un penar cu personajul respectiv desenat pe el. De atunci, pasiunea sa pentru tot ce înseamnă Cavalerul Negru a continuat să crească, Kevin Silva afirmând chiar că vede faimosul său logo chiar şi în somn.

Piesa de rezistenţă a colecţiei este un costum, în mărime naturală, copiat cu fidelitate după cel purtat de Adam West, actorul care l-a întruchipat pe Batman în serialul din anii 1960.

Precedenta colecţie de suveniruri Batman intrată în Guinness World Records i-a aparţinut bulgarului Zdravko Genov şi conţinea ''doar'' 1 160 obiecte.

Supereroul fictiv Batman a fost creat de către artistul Bob Kane şi scriitorul Bill Finger. A apărut, pentru prima dată, în revista de benzi desenate Detective Comics, numărul 27, din mai 1939. Identitatea secretă a personajului este Bruce Wayne, un miliardar american, filantrop, deţinător al Wayne Enterprises. În copilărie, a fost martor al uciderii părinţilor săi, moment în care a jurat să lupte contra crimelor şi nedreptăţilor din oraşul imaginar Gotham.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: Agerpres

Descoperire epocală. Românii au aflat compoziția unui asteroid periculos pentru Pământ... Rugăciune către Sfânta Cuvioasă Parascheva! Trebuie rostită în această zi specială...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x