Antena Căutare

Cea mai mica femeie din lume, in fata celei mai mari cladiri din Europa: Jyoti Amge, la Casa Poporului!

Jyoti Amge este cea mai mica femeie din lume! Tanara de 20 de ani are o inaltime de 63 de centimetri, dar asta nu inseamna ca nu poate sa faca ceea ce mai toti oamenii isi doresc: sa calatoreasca in toate colturile lumii. Aseara, Jyoti a pus piciorul ei micut pe taram romanesc. A fost intampinata ca o adevarata vedeta: o mare de oameni s-a oprit sa o vada si sa o fotografieze pe cea mai mica femeie din lume.

Jyoti a ajuns in Romania, la invitatia Simonei Gherghe, pentru o discutie amicala si un interviu in exclusivitate la Acces Direct. Cea mai mica femeie din lume a venit insotita in tara de parinti, direct din India. S-a cazat la hotel, in camera care parea prea mare pentru nevoile ei si in patul imens pentru trupul ei micut.

Cu un pieptene enorm, Jyoti si-a pieptanat coada care aproape ca-i ajungea la calaie. Si-a pudrat nasul si si-a facut si buzele. Totul fara sa para deranjata din cauza ca instrumentele pe care le folosea nu erau deloc pe marimea ei. Voia sa arate perfect pentru prima editie Acces Direct.

Inainte sa ajunga in platou, Jyoti a fost invitata la un tur al Bucurestiului. Pe itinerariu, a fost notata si Casa Poporului. In fata celei mai mari cladiri din Europa, Jyoti a trait un sentiment nemaintalnit, asemanator celui pe care omul de rand il traieste in fata Burj Khalifa.

Vezi editia integrala pe Antena Play!

Decizie radicala! Da in judecata un lant de magazine pentru ca a vandut o punga defecta!... Jyoti Amge, in platoul Acces Direct! Are 20 de ani, 63 de centimetri si vrea sa fie actrita la Bollywood...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x