Antena Căutare

FOTO Parinti iresponsabili: isi duc copiii in cluburi de striptease, ii tin in lesa si le cumpara papusi Hitler

Cand vine vorba despre a fi un parinte bun, unii oameni pur si simplu nu au nici cea mai mica idee ce ar trebui sa faca. Iata cativa dintre parintii iresponsabili care isi chinuie copiii, le cumpara papusi cu chipul lui Hitler, ii agata in cuier sau ii incurajeaza sa fumeze.

Intr-o perioada in care lumea intreaga vuieste despre mai multe cazuri de mame care au scandalizat opinia publica din cauza felului in care isi trateaza copiii, cel mai socant este faptul ca exista parinti mult mai nepotriviti. Cele mai recente cazuri sunt cele ale unei mame din Marea Britanie care si-a luat bebelusul de patru luni in club, o alta femeie de origine americana ce si-a lasat fetita de cinci ani sa se bronzeze la solar si cel al unei mame din Anglia, care si-a invatat fetita de mica sa bea alcool, pentru a avea o partenera buna de bautura.

Desi pare greu de crezut, poti vedea in imaginile din GALERIA FOTO si alti parinti inconstienti, care isi duc copiii in cluburi de striptease, ii tin in lesa de caine, ii deghizeaza in pachete de tigari. Iata 28 de exemple de ASA NU!

sursa foto: thesun.co.uk

Iata cum arata cea mai mica masina din lume, P45!... Colierele cu suport pentru maini, o noua moda in domeniul accesoriilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x