Antena Căutare

Cel mai bun mascul din Europa este roman: Iordan, campionul imblanit cu care ne mandrim

Ciobanescul mioritic este singurul caine care se ia la tranta cu ursul, care pune lupii pe fuga si care isi pazeste turma si ciobanul cu devotamentul si priceperea garzilor de corp de la Casa Alba. In plus, sunt atat de pufosi incat iti vine sa te tolanesti pe blana lor. Cel mai frumos ciobanesc mioritic din Romania tocmai s-a intors de la Geneva, unde a castigat titlul de cel mai bun mascul din Europa.

Acesti caini sunt motivul pentru care ursii mormaie in soapta si pentru care lupii urla dupa ajutor la luna, iar Iordan este cel mai apreciat mascul din rasa ciobanesc mioritic. Nu a vazut pana acum nicun urs. Din fericire pentru urs. Insa Iordan a vazut mai multe podiumuri, medalii si trofee decat un gimnast olimpic. Este mandria rasei si mandria stapanului sau.

Saptamana trecuta, a fost declarat cel mai bun mascul al rasei la expozitia canina de la Geneva.

"Este activ, are 47 de expozitii pana acum si este un caine cu care iti face placere sa intri in ring, nu are nicio problema. Parca el stie ca trebuie sa se prezinte frumos, alearga elegant", povesteste Constantin Gotca, stapanul patrupedului.

Spiritul de invingator e o trasatura de familie. Stapanul lui Iordan a fost multiplu campion la judo. Imparte camera de trofee si medalii cu cainele sau preferat.

Valoarea lui Iordan este indiscutabila. A fost nascut sa fie invingator. Inca de cand avea cateva luni a castigat premiul de cel mai frumos pui de caine din Romania. Apoi, a castigat tot ce se putea. Pana si arbitrii s-au cam plictisit de el, asa ca stapanul sau pregateste un nou campion.

Iordan inca n-a ajuns pana acum sa pazeasca o turma. Nici nu intentioneaza. Adora oamenii si iubeste sa se dea in spectacol la concursuri. Duce o viata de campion. O viata de caine campion.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului Special pe AntenaPlay.ro.

A fost uitata in seif! O batranica a petrecut 23 de ore incuiata intr-o banca... GALERIE FOTO! Masini cu design...penibil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x