Antena Căutare

Cel mai norocos tânăr! A investit 22 de dolari în Bitcoin, dar a uitat de ei. Ce a aflat peste patru ani i-a schimbat viața

Un tânâr norvegian a avut surpriza vieții sale după ce în urmă cu patru ani a investit în criptomonede. Ce sumă uluitoare a putut să descopere după atâta timp.

imagine cu un tanar cu gluga pa cap uitandu-se catre ecranul calculatorului surprins
Un tânâr norvegian a avut surpriza vieții sale după ce în urmă cu patru ani a investit în criptomonede. Ce sumă uluitoare a putut să descopere după atâta timp. | Shutterstock

Știi acel moment în care îți iei o haină pe tine, după mult timp și descoperi o bancnotă în buzunar? Cam așa i s-a întâmplat și unui norvegian, însă povestea lui include o sumă cu mult mai multe zerouri. În 2019, Kristoffer Koch a decis să cumpere Bitcoin în valoare de 22 de dolari, de care a uitat însă complet.

Un norvegian a investit 22 de dolari în Bitcoin, dar a uitat de ei. Ce a aflat peste patru ani i-a schimbat viața

Tânărul a povestit că, la acel moment, nu era încă sigur de moneda digitală, dar a decis un document care l-a convins. Koch a fost întotdeauna pasionat de tot ce e nou, așa că a decis să profite de ocazie și a cumpărat 5.000 de jetoane Bitcoin cu 22 de dolari, transmite unilad.com.

Citește și: O femeie păstrează și astăzi telefonul prin care a făcut o farsă, la 16 ani. Gestul copilăresc i-a schimbat complet cursul vieții

De asemenea, el nu a intenționat niciodată să folosească pe bune criptomonedele. „Singurele articole care se puteau cumpăra în acele vremuri cu ele erau nisște șosete, așa că mi-am continuat viața și am renunțat la gândurile acestei aventuri pentru a mă concentra pe a-mi asigura traiul și m-am angajat, a declarat el, notează sursa menționată anterior.

Iar pe măsură ce anii au trecut, norvegianul a uitat complet de investiția sa. Patru ani mai târziu, Koch a dat peste niște rapoarte potrivit cărora moneda sa era în creștere Bitcoin-ul a început să fie folosit din în ce mai mult și valoarea depozitului său de asemenea.

Așadar, până când a împlinit 29 de ani, a realizat că valorea investiției lui se îndreaptă vertiginos spre 1 milion de dolari. Dintr-o dată, cei 5.000 de bitcoini ai săi valorau în jur de 850.000 de dolari.

„Nu în visele mele cele mai nebune nu mi-aș fi putut imagina că ar va urca așa”, a declarat norvegianul pentru presa locală.

Citește și: Un bărbat a angajat un detectiv particular care să îi urmărească familia din amuzament. Ceea ce a descoperit i-a schimbat viața

Evident, Bitcoin-urile sunt de obicei stocate în portofele criptate și acesta a recunoscut că i-a luat ceva timp să-și amintească parola pentru a putea debloca seiful. În 2013, când și-a retras o parte din avere, el a încasat o cincime din rezervele sale și după plata taxelor, a reușit să își cumpere un apartament elegant în Oslo.

A cumpărat un tablou cu 4 dolari, dar nu știa că deține, de fapt, o comoară. Ce a descoperit când a vrut să dea jos rama... Un bărbat se afla la restaurant, la o întâlnire cu o tânără, atunci când ceva neașteptat s-a întâmplat. Ce a putut să fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x