Antena Căutare

O femeie păstrează și astăzi telefonul prin care a făcut o farsă, la 16 ani. Gestul copilăresc i-a schimbat complet cursul vieții

Viața lui Helen Walker a luat o turnură total neașteptată după o farsă copilărească prin telefon. Povestea ei a ajuns virală și face acum înconjurul internetului

imagine cu o femeie care ține în mână cun telefon cu butoane
O femeie păstrează și astăzi telefonul prin care a făcut o farsă, la 16 ani. Gestul copilăresc i-a schimbat complet cursul vieții | Shutterstock

Aplicațiile online prin care îți poți găsi perechea sunt apă de ploaie pe lângă povestea acestei femei. Helen Walker, în vârstă acum de 38 de ani a dezvăluit modalitatea inedită prin care și-a cunoscut actualul soț, iar acum istorioara ei face înconjurul internetului.

Motivul pentru care femeia păstrează și astăzi telefonul prin care a făcut o farsă, la 16 ani

Femeia locuiește în Scunthorpe, împreună cu soțul ei Chris, în vârstă de 40 de ani, și cei doi copiii lor Jack, de 11 ani, și Emelia, de opt ani, transmite thesun.co.uk.

„Undeva în casa mea se află o relicvă – un telefon mobil Nokia vechi de 22 de ani, care nu funcționează și, chiar dacă ar funcționa, nu aș avea acces la internet sau fotografii

Dacă l-ar găsi copiii mei, li s-ar părea ridicol, dar nu voi scăpa niciodată de el, pentru că acesta este motivul pentru care ei există. Acel telefon - și o provocare prostească - este ceea ce ne-a adus împreună pe mine și pe tatăl lor acum 22 de ani”, a dezvăluit Helen, pentru sursa citată.

Citește și: O femeie a găsit un bilețel într-o sticlă, care a plutit pe ocean timp de 10 ani. Ce scria pe hârtie

Femeia a povestit apoi cum o simplă provocare a fost modul în care l-a cunoscut pe cel care îi este soț acum și care împarte și bune și rele.

În martie 2001, la vârsta de 16, eram la școală, când o prietenă m-a provocat să fac o fasă cu telefonul pe care părinții mei mi-l cumpăraseră de Crăciun. Ea mi-a dat ideea să sun la numărul meu, dar cu ultima ciftă schimbată. Două ce a sunat de două ori, a răspuns o voce masculină.

Nu aveam un plan, așa că am improvizat și l-am întrebat dacă îl cheamă Rich. El a răspuns: „Nu, sunt Chris.” Întrebând cum îi merge ziua, mi-a spus că era la universitate din Hull, care era la o distanță de 40 de minute de mine.

I-am urat apoi o zi bună, am închis și am izbucnit într-un râs isteric. Întregul apelul a durat 10 secunde. Nu aveam idee că asta îmi va schimba viața”, și-a mai amintit femeie care acum o familie fericită.

„În sâmbăta aceea, eram dădacă pentru un copil și brusc, m-am gândit să-i scriu lui Chris. El a răspuns instant și în scurt timp, mesajele au început să curgă între noi. Pe atunci, trebuia să plătești pentru fiecare text, dar asta nu ne-a oprit.

Am aflat că el avea 18 ani și studia informatica. Am aranjat să ne întâlnim în acel weekend. Prietenilor mei nu le venea să creadă când le-am spus, iar prietena mea Gemma a fost de acord să mă însoțească.

I-am spus mamei că mă întâlnesc cu un băiat pe care Gemma îl cunoște și, deoarece la acea vreme nu ne puteam trimite poze, i-am spus lui Chris ce o să port, ca să știe după cine să se uite.

Când l-am văzut, l-am plăcut imediat – era arătos și foarte drăguț. Mi-a cerut oficial să fiu prietena lui, prin telefon, săptămâna următoare, dar nu ne-am sărutat încă câteva săptămâni. Acela a fost primul meu sărut și a fost minunat. Părinții mei l-au cunoscut șase săptămâni mai tâziu și l-au plăcut foarte mult”, a mai povestit aceasta.

De atunci, cei doi formează un cuplu și au pus bazele unei familii împreună. Ei și-au cumpărat propria casă și s-au logodit, în 2007.

„Părinții mei nu au aflat cum ne-am cunoscut, de fapt, până la nunta noastră, din iulie 2008, când cavalerul de onoare a spus povestea în discursul său”, a adăugat amuzată Helen.

Citește și: O femeie a rămas blocată în pădure și a supraviețuit 5 zile cu acadele și o sticlă cu vin. Decizia care i-a salvat viața

Chris a povestit pentru aceeași sursă cum s-a văzut totul din perspectiva lui. El a dezvăluit că își amintește momentul în care a fost sunat de un număr foarte asemăntor cu al lui , dar nu a luat asta în seamă. Chiar și cât o aștepta să vină, la prima lor întâlnire, era convins că totul a fost doar o glumă din partea unui prieten.

Cu toate acestea, mai mult de 20 de ani de atunci, cei doi au pus bazele unei familii frumoase și au, în continuare, aceleași numere de telefon.

El este bărbatul care a investit o avere pentru a arăta ca Nicki Minaj. Tânărul susține că și-a găsit în sfârșit adevăra... Gestul necugetat prin care o tânără a revoltat un autobuz întreg! Ce a făcut în timp ce în transportul în comun era aglo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x