Antena Căutare

Cel mai scund bărbat mobil din lume a murit, la 27 de ani! Măsura 67 de centimetri! Care au fost marile lui pasiuni. „Când s-a născut, îmi încăpea în palmă” – FOTO

Cel mai scund bărbat mobil din lume a murit, Khagendra Thapa Magar, a murit, vineri, la vârsta de 27 de ani. Avea o înălțime de 67,08 centimetri.

Cel mai scund bărbat mobil din lume a murit, la 27 de ani! Măsura 67 de centimetri! Care au fost marile lui pasiuni. „Când s-a născut, îmi încăpea în palmă” – FOTO Galerie
Khagendra Thapa Magar

Potrivit guinnessworldrecords.com, Khagendra Thapa Magar s-a născut pe 14 octombrie 1992, în orașul Pokhara din Nepal. A fost primul copil al cuplului Roop Bahadur și Dhan Maya.

„Când s-a născut, îmi încăpea în palmă. Era foarte dificil să îi facem baie, pentru că era foarte mic”, a povestit tatăl lui, Dhan.

Cu toate că părinții lui s-au gândit la posibilitatea ca el să nu supraviețuiască, Khagendra, al cărui nume înseamnă „lordul păsărilor”, a crescut și a prins putere, spre surprinderea tuturor.

Însă, creșterea lui nu a fost una normală. Khagendra a ajuns să aibă o înălțime de doar 67,08 centimetri.

Cel mai scund bărbat mobil din lume a murit, la 27 de ani! Măsura 67 de centimetri! Care au fost marile lui pasiuni. „Când s-a născut, îmi încăpea în palmă” – FOTO

Khagendra Thapa Magar și familia lui.

Curând după nașterea lui, părinții lui Khagendra au mai făcut un fiu, care a crescut normal și a atins o înălțime medie.

Khagendra a decedat vineri, la 28 de ani, într-un spital din oraşul Pokhara, a anunţat purtătorul său de cuvânt citat de agenţia DPA.

„L-am internat joi la Spitalul Manipal", a declarat Min Bahadur Rana, preşedintele Fundaţiei Khagendra Thapa Magar. „Doctorii au spus că a murit de pneumonie severă'', a precizat el.

Cel mai scund bărbat mobil din lume a murit, la 27 de ani! Măsura 67 de centimetri! Care au fost marile lui pasiuni. „Când s-a născut, îmi încăpea în palmă” – FOTO

Khagendra Thapa Magar, pe motocicletă.

În octombrie 2010, Khagendra Thapa Magar, cu o înălţime de 67,08 centimetri, a fost declarat de Guinness World Records cel mai scurt bărbat mobil din lume.

El a deţinut de asemenea recordul pentru cel mai scund adolescent de sex masculin (65,58 centimetri înălţime la momentul la care a fost măsurat).

Marile lui pasiuni au fost să cânte la instrumente muzicale, să petreacă timp în magazinul familiei lui, să danseze și să se plimbe alături de fratele lui cu motocicleta.

În 2012, titlul pentru cel mai scund bărbat din lume a fost împărţit în două categorii, pentru persoane mobile şi nedeplasabile. Junrey Balawing, un filipinez în vârstă de 27 de ani, care măsoară 59,93 centimetri, deţine recordul pentru cel mai scund bărbat din categoria persoanelor nedeplasabile.

Cea mai scundă persoană din lume a fost un alt nepalez, Chandra Bahadur Dangi, care a măsurat 54,6 centimetri. Dangi a murit în anul 2015.

Cum îți dai seama dacă cineva a fumat iarbă! Semnele care nu mint niciodată... Tânără forțată să facă un test de sarcină, în toaleta aeroportului! A avut și escortă până la baie! Ce explicație a dat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x