Antena Căutare

Cele mai infidele zodii. Flirtează cu tine de mână! Infidelitatea, modul lor de viața

Până și relațiile sunt ținute sub lupă de zodiac, iar asta nu poate de cât să ne bucure, chiar dacă au un rol orientativ. Aceste informații te vor ajuta să îți găsești partenerul potrivit și să te ferești de mincinoși.

Până și relațiile sunt ținute sub lupă de zodiac, iar asta nu poate de cât să ne bucure, chiar dacă au un rol orientativ. Aceste informații te vor ajuta să îți găsești partenerul potrivit și să te ferești de mincinoși.

Berbec

Independent și impulsiv, de multe ori acționează fără să se gândească la consecințe. Au un simț dezvoltat pentru aventură iar asta se manifestă și când vine vorba de viață lor sentimentală.

Gemeni

Curiosi și îndrăzneți, gemenii caută întotdeauna ceva nou și interesant care să le mențină interesul aprins. Sunt răutăcioși și se joacă intens cu mintea și sufletul altora. Se plictisesc foarte repede într-o relație.

Leu

Acești nativi sunt perfectionisti pana în pânzele albe. Din nefericire, puține relații sunt perfecte iar leii vor trece imediat la următoare, dacă partenerul nu-i satisface pe toate planurile.

Scorpion

Scorpionul este numit și regele amorului. Partenerul lor de viață însă nu va fi niciodată liniștit și este foarte posibil să aibă întotdeauna următoarea întrebare în cap: oare mă va înșela? Este foarte posibil să calce strâmb.

Săgetător

Săgetătorii urăsc regulile. Le place să descopere lucruri noi în fiecare zi la partenerul lor. Când asta nu se mai întâmplă, se reorientează.

Vărsător

Varsatorul flirteaza de mână cu partenerul, fără probleme. Sunt liberi și vor că toată lumea să știe asta. De asemenea sunt foarte independenți și nonconformiști. Privesc relațiile serioase sau căsătoria ca pe ceva mult prea plictisitor pentru ei.

Pești

Cel mai sensibil semn zodiacal are tendința să calce strâmb într-o relație când partenerul nu le acordă prea multă atenție sau iubire, din nevoia acută de afecțiune. Visează încontinuu la relația perfectă pe care nu o vor găsi însă niciodată.

Ce se întâmplă dacă după despărțire nu îți scoți fostul partener din lista de prieteni! Nu te-ai fi gândit la așa ceva!... Unul dintre cei patru pasageri decedați în tragicul accident de la Perșani era profesor de muzică al Palatului Copiilor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x