Antena Căutare

Cele ȘAPTE semne care prevestesc SFÂRȘITUL LUMII! „Ca un munte mare, arzând în flăcări, s-a prăbusit în mare și a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge!”

Încă din cele mai vechi timpuri, s-a încercat definirea evenimentelor care prevestesc Apocalipsa. Chiar dacă cele șapte trâmbițe sunt descrise în Biblie, nu trebuie să uităm faptul că cea dintâi carte a omenirii nu trebuie interpretată cuvânt cu cuvânt, ci sensul se regăseste dincolo de cuvinte.

Încă din cele mai vechi timpuri, s-a încercat definirea evenimentelor care prevestesc Apocalipsa. Chiar dacă cele șapte trâmbițe sunt descrise în Biblie, nu trebuie să uităm faptul că cea dintâi carte a omenirii nu trebuie interpretată cuvânt cu cuvânt, ci sensul se regăseste dincolo de cuvinte.

În capitolul „Apocalipsa” din Noul Testament putem identifica semnele care prevestesc sfârșitul lumii. Grosso modo (în linii mari - n.r.), având în vedere erupția unor vulcani, incendii și cutremure recente, putem estima că unele dintre ele chiar ni s-au arătat.

Prima trâmbiță

„Și a trâmbițat întâiul înger, și s-a pornit grindină și foc amestecat cu sânge și au căzut pe pămant; și a ars din pămant a treia parte, și a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot.”

Atunci când prima trambită se va face auzită, natură (grădina), în proporție de o treime, va fi distrusă prin sânge și foc. Această primă etapă se referă la un război care odată declanșat distruge prin foc copacii, iarbă, animalele. Sângele vărsat de oameni va scălda pustietatea produsă de bombele atomice căzute din înaltul cerului.

A două trâmbiță

„A trâmbițat, apoi, al doilea înger, și ca un munte mare arzând în flăcări s-a prăbusit în mare și a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge”


A doua etapă premergătoare Apocalipsei se referă la distrugerea unui mare munte, care poate fi interpretat precum distrugerea unei națiuni sau chiar a unui continent. Milioanele de oameni care vor muri în războiul menționat în prima etapă, cu al lor sânge vor transformă oceanele din albastre în roșii.


A treia trâmbiță

„Și a trâmbițat al treilea înger, și a căzut din cer o stea uriasă, arzând că o făclie, și a căzut peste izvoarele apelor”

Steaua care va cădea din cer se numește Absintos și va transformă apele dulci în ape toxice. Oamenii nu vor mai putea supraviețui și peste o treime dintre ei vor muri.

A patra trâmbiță

„Și a trâmbițat al patrulea înger; și a fost lovită a treia parte din soare, și a treia parte din lună, și a treia parte din stele, că să fie intunecată a treia parte a lor și ziua să-și piardă din lumină a treia parte, și noaptea tot așa”

Corespondentul acestui semn ar putea fi eclipsele. Al patrulea semn este dat de modificările planetare. Soarele va fi afectat, la fel și Luna și stelele, iar ziua își va pierde din lumină, la fel ca și noaptea. În această etapă cerul va deveni negru și Soarele nu va mai fi putea văzut.

A cincea trâmbiță

„Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului”

Acum este momentul când unul dintre îngeri zboară prin văzduh și avertizează că sfârșitul este aproape. Această stea căzută va deschide fântâna din adâncuri al cărei fum va întuneca întreaga planetă. Această fântână poate fi comparată cu un vulcan al cărei erupție va fi atât de puternică încât lumina Soarelui nu va mai fi văzută pentru o perioadă lungă de timp.

A șasea trâmbiță

„Şi a trâmbiţat al şaselea înger. Şi am auzit un glas, din cele patru cornuri ale altarului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu”

Acesta reprezintă al doilea val al sfârșitului și momentul în care cei patru îngeri vor fi eliberați. Această eliberare va fi sinonimă cu ciocnirea mai multor armate care însumează peste 200 de milioane de soldați. Interesant este faptul că acești soldați sunt călare pe niște cai cu cap de leu și coadă de șarpe. De aici putem să deducem modificările genetice care vor exista prin lume, dar și faptul că omenirea nu va mai ține cont de ideea creației. În urma acestei confruntări vor muri milioane de oameni și actul final este mai aproape ca niciodată.

A șaptea trâmbiță

„Ci, în zilele când va grăi al şaptelea înger – când va fi să trâmbiţeze – atunci va fi săvârşită taina lui Dumnezeu, precum bine a vestit robilor Săi, proorocilor”

Sunetul acestei trâmbițe va anunța cel de-al treilea val sau a treia și ultima confruntare. În urma acestei ultime bătălii, cerul se va deschide și creatorul își va face simțită prezența. Cei care îl vor recunoaște și i se vor închina, vor fi salvați din iadul care se va declanșa pe Terra. Evenimentul se va încheia printr-un cutremur de o intensitate devastatoare, după care grindina va acoperi pământul.

Surse: obiectiv.info, Noul Testament

 Horoscopul pentru sâmbătă, 18 noiembrie 2017 ! Berbecilor, veți avea de rezolvat probleme financiare!... Cum arată o pizzerie plutitoare. Localul se află la 40 de minute de coasta Fiji...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x