Cine mai scrie, in ziua de azi, despre ispravile unui pianist???

Omul e "dus". Dus pentru ca se incapataneaza sa dea nastere unei altrenative la "Eu vara nu dorm" ori "Dragostea se face in minim doi!". Teo Milea, pianist. Asa se recomanda. Traieste printre clape albe si negre. Isi ia "Petroful" si coboara la metrou cu el. Ca sa cante la "Unirii". Ca sa arate ca "Arta nu musca!"

Te uiti la el. Par carliontat, dezordonat. Neras. Ochelari. Transpirat, putin, pe frunte. Textul il stiti. "Baaa, ce fata de pianist are asta!" Da, are, pentru ca ESTE PIANIST!!! Chiar ESTE PIANIST!

De la sase ani vede numai alb si negru in fata ochilor. Clapele pianului. E aradean la origini. Timisorean prin adoptie. Asta explica multe. Romania merge la culcare pe "Eu vara nu dorm", un baiat despuiat explica, tuturor, ca "Dragostea se face in minim doi", iar Inna, simbolul national, canta pe un zgaraie-nori in Ciudad de Mexico. Iar el vrea sa demonstreze ca primul material...pur pianistic din Romania o sa sparga barierele?

Da! Are sapte melodii, "Ireversibil", "Nostalgia", "Adiere" si inca patru pe care le-a tras pe un CD. Zice ca e "un strop de 42 de minute din viata cotidiana". A colaborat cu Opera din Viena. A trecut prin Elvetia si Germania. O serie de concerte pian-nai. Ce "duo"...Festivaluri...

Intr-o zi, si-a spus ca "Arta nu musca". Si-a luat "Petrof"-ul de coada, a coborat cu el la "Unirii". Da, da, la metrou!!! La "Piata Unirii". Bucurestenii, sictiriti de viata cu zi cu zi, si-au impaturit tabloidele, s-au oprit din a molfai covigi la un leu. Nu s-au uitat ca la urs la el, nu s-au intrebat "Ce e, ma, si cu asta?". L-au ascultat, au privit cum alearga peste clape, au facut poze, au aplaudat. La naiba, arta chiar nu musca! "Am inceput sa cuceresc o lume pe care multi o cred uitata. Dar ea exista, m-a primit si ma recehema. Pe vlape albe...si negre..." Asta zice. Si asta crede.

N-are nimic iesit din comun. Doar e pianist. Cine naiba mai scrie, astazi, despre un pianist?

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri