Antena Căutare

Combinație CIUDATĂ! Un bărbat s-a ÎNSURAT cu mama sa vitregă! Tatăl său a fost prezent la NUNTĂ

Pare greu de crezut, dar este cât se poate de adevărat. Ce-i drept, și ciudat în același timp. Dacă vă mai spunem că însurătoarea a fost posibilă după o lungă bătălie în instanță, atunci povestea devine și mai interesantă

Pare greu de crezut, dar este cât se poate de adevărat. Ce-i drept, și ciudat în același timp. Dacă vă mai spunem că însurătoarea a fost posibilă după o lungă bătălie în instanță, atunci povestea devine și mai interesantă.

Eric Holder, 45 de ani, a fost atras nebunește de Elisabeth Lorenz, 48 de ani, soția tatălui său și, implicit, mama sa vitregă. Sentimentele au fost reciproce, iar după ce relația dintre femeie și părintele său a luat sfârșit, aceștia au hotărât să înceapă o nouă poveste de iubire.

Totul, sub privirile și după acceptul propriului tată. Numai că legile din Franța interzic asemenea practici, iar căsătoria dintre bărbat și fosta sa mamă vitregă a putut avea loc numai după ce un judecător și-a dat acceptul.

Am așteptat asta de mult timp și sper că povestea noastră îi va inspira pe alți oameni aflați în aceeași situație”, au spus cei doi imediat după marele ”DA”.

Maestrul Dan Spătaru ar plânge de fericire! Legendara trupă BZN, cea care a creat isterie în toată lumea, cântă "Dr... Te trec toți fiorii: O mireasă paralizată s-a ridicat în ziua nunții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x