Căutare Live

Copiii au colindat de Halloween costumati in genti de firma

Anul acesta, printre multitudinea de costume tematice infricosatoare, am putut remarca una dintre cele mai dragute tinute pentru un Halloween de exceptie.

Micutele domnisoare, imbracate in faimoasele genti Chanel 2.55, si-au completat look-ul prin curelele tip lant, pielea matlasata si insemnele deja faimoase ale firmei.

Acest lucru a fost posibil datorita unor croitorese iscusite, care au stiut sa-si foloseasca talentul la confectionarea unor capodopere, relateaza Huffington Post.

Daca mamicile nu si-au putut permite o astfel de achizitie pentru garderoba lor, cu siguranta s-au mandrit macar cu "fetita Chanel" din dotare.

Foto: Twitter

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri