Antena Căutare

Copila cu aripa de inger: Alexandra Sima are sapte ani si canta la pian cu o singura mana

Are sapte ani si canta la pian cu o singura mana. Viata i-a fost cel mai bun si cel mai nemilos profesor. In urma cu doi ani, Alexandra Sima si-a pierdut o mana, intr-un accident. Acum, este una dintre cele mai apreciate talente. Canta, danseaza si picteaza cu o bucurie pe care rar o poti vedea in ochii un copil.

“Intr-o fractiune de secunda ni s-a schimbat viata. Era in masina cu bunicii, masina s-a rasturnat, ea si-a pierdut manuta stanga”, povesteste mama Alexandrei.

Fetita le-a spus colegilor de clasa ca Dumnezeu i-a dat in schimb altceva. Dupa accident, au urmat saptamani intregi de terapie intensiva si doua operatii. Apoi, reintegrarea intr-o lume plina de prejudecati. A fost mai puternica, insa, decat un adult. A razbit prin marea de tristete prin cantec si pictura.

“Chiar daca are o singura manuta, reuseste sa cante la pian foarte, foarte bine, intrecandu-i uneori pe copiii de varsta ei, colegii ei de clasa, care au ambele manute”, povesteste profesoara de pian a micutei.

In clasa, este un exemplu pentru colegi.

De trei saptamani, Alexandra are o proteza noua care o ajuta sa tina stiloul in mana sau sa deschida o carte.

VIDEO! Cum colinda 22.000 de oameni...... VIDEO! Confortul si luxul nu aduc fericirea! Un cuplu din Estonia traieste izolat pe o insula pustie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x