Copila cu aripa de inger: Alexandra Sima are sapte ani si canta la pian cu o singura mana

Are sapte ani si canta la pian cu o singura mana. Viata i-a fost cel mai bun si cel mai nemilos profesor. In urma cu doi ani, Alexandra Sima si-a pierdut o mana, intr-un accident. Acum, este una dintre cele mai apreciate talente. Canta, danseaza si picteaza cu o bucurie pe care rar o poti vedea in ochii un copil.

“Intr-o fractiune de secunda ni s-a schimbat viata. Era in masina cu bunicii, masina s-a rasturnat, ea si-a pierdut manuta stanga”, povesteste mama Alexandrei.

Fetita le-a spus colegilor de clasa ca Dumnezeu i-a dat in schimb altceva. Dupa accident, au urmat saptamani intregi de terapie intensiva si doua operatii. Apoi, reintegrarea intr-o lume plina de prejudecati. A fost mai puternica, insa, decat un adult. A razbit prin marea de tristete prin cantec si pictura.

“Chiar daca are o singura manuta, reuseste sa cante la pian foarte, foarte bine, intrecandu-i uneori pe copiii de varsta ei, colegii ei de clasa, care au ambele manute”, povesteste profesoara de pian a micutei.

In clasa, este un exemplu pentru colegi.

De trei saptamani, Alexandra are o proteza noua care o ajuta sa tina stiloul in mana sau sa deschida o carte.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri