Antena Căutare

Costume de Halloween pentru copii - 5 Idei pentru costumații

Chiar dacă nu este o sărbătoare tradițională, Halloween-ul este una dintre petrecerile preferate ale color mici. Este ocazia perfectă pentru fiecare dintr ei să capete puterile personajelor preferate datorită costumațiilor pe care le încearcă. Și, pentru că pentru mămici să alegi costumația nu este deloc o misiune ușoară, îți recomandăm câteva ținutele de top pe care le preferă copiii!

Chiar dacă nu este o sărbătoare tradițională, Halloween-ul este una dintre petrecerile preferate ale color mici. Este ocazia perfectă pentru fiecare dintr ei să capete puterile personajelor preferate datorită costumațiilor pe care le încearcă. Și, pentru că pentru mămici să alegi costumația nu este deloc o misiune ușoară, îți recomandăm câteva ținutele de top pe care le preferă copiii!

5 costumații de Halloween pentru copii

Chiar dacă nu este o sărbătoare importantă, Halloween-ul a căpătat o importanță majoră deoarece este una dintre activitățile amuzante și distractive care le permit să se transforme foarte ușor în ceea ce își doresc. Varietatea de costume de Halloween îi pune în dificultate pe părinți atunci când trebuie să le aleagă ținutele, așa că venim cu câteva recomandări.

Super erou. Când sunt mici, copiii își doresc să crească cât mai repede tocmai pentru a se comporta precum super eroii preferați pe care îi văd în desene animate. Costumele de super eroi sunt atât pentru fetite, cât și pentru băieți și imită aproape perfect ținutele, dar și accesoriile acestora. Sunt colorate și au materiale diverse, tocmai pentru a fi pe placul oricărui copil.

Costum de pompier. Pasiunea și joaca de când sunt mici îi face pe mulți dintre copii să își dorească să urmeze o meserie în acest domeniu. Costumul de pompier îi face pe cei mici să se simtă în centrul atenției, salvând viețile sau casele celor din jur, chiar dacă este vorba doar despre un joc. Costumul vine întreg echipat, chiar și cu cască de protecție.

Superman. Ce baiat nu și-a dorit cel puțin o dată să îl imite pe personajul cel mai puternic din desene animate? Datorită costumelor de Halloween acum cei mici au posibilitatea să fie eroi pentru o zi, ba chiar să își demonstreze calitățile. Costumul de Halloween care îl întruchipează pe Superman are chiar și pelerina mult dorită, tocmai pentru a intra cât mai bine în personaj.

Vrăjitoare. Orice fetiță își dorește cel puțin o dată să fie personajul negativ care să îi sperie pe cei din jur. Ei bine, de Halloween costumele de vrăjitoare sunt la mare căutare, motivul fiind și accesoriile de mare efect care sunt incluse în pachet. Fetițele se costumează în adevărate vrăjitoare, având chiar și unghii, pălărie.

Prințesă. Opusul costumului de mai sus, costumul de Halloween care întruchipează o prințesă rămâne de departe preferatul fetițelor. Prințesele participă la petrecerile tematice organizate de Halloween și sunt văzute precum imaginea caldă și blândă a petrecerii. Costumele de prințesă sunt dotate cu diadema specifică, iar rochia este cu adevărat spectaculoasă, modelele moderne fiind dotate chiar cu lumină led.

Pe lângă acestea, bineînțeles că nu uităm clasicele modele de costume de Halloween, care sunt o adevărată apariție la petrecere. Costume de cățeluș, zâna cea bună, mumie, zoombie, asistentă medicală, viking, albinuță, fantomă, Minnie si Mickey Mouse, etc.


Ne paște cel mai mare PERICOL! România, printre țările vizate de o NENOROCIRE pe care nimeni n-o poate împiedica!... Scenariile SF au prins viață! Un turist japonez va face înconjurul Lunii! Cât a costat biletul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x