Antena Căutare

Credea că are o indigestie, dar medicii au făcut o descoperire înfiorătoare la analize. Ce trăia în stomacul tânărului

După câteva zile în care a avut simptome de indigestie, tânărul a ajuns la spital pentru investigații. Nici medicii nu se așteptau la ce au găsit în intestinul lui.

După câteva zile în care a avut simptome de indigestie, tânărul a ajuns la spital pentru investigații | Profimedia

De câteva zile, tânrărul în vârstă de 23 de ani avea simptomele unei indigestii, așa că s-a prezentat la spital, iar medicii i-au făcut un set de analize de rutină. Ceea ce au găsit în stomacul lui, însă, i-a luat prin surprindere - în intestinul subțire al bărbatului se afla un gândac, viu și care mișca!

După câteva zile cu dureri de stomac, medicii au găsit un gândac de bucătărie în intestinul tânărului. Cum a fost posibil

În urma unei endoscopii care a durat doar 10 minute, medicii de la Spitalul Fortis, Vasant Kunj, au reușit să scoată cu succes gândacul lung de 3 centimetri, relatează indianexpress.com.

Potrivit Dr. Shubham Vatsya, Senior Consultant, Gastroenterologie, pacientul nu era conștient că a mâncat gândacul. „Chiar și noi am fost surprinși de modul în care gândacul a reușit să rămână intact”, a declarat Dr. Vatsya.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Credea că fiica ei a moștenit sprâncenele groase de la tată, dar micuța a primit un diagnostic crunt. Ce i-au spus medicii

„În ultimele două-trei zile, pacientul a acuzat stări de indigestie și balonare după ce mânca. În timpul inspecțiilor de rutină am observat întâmplător gândacul de bucătărie”, a adăugat medicul.

Medicii au recomandat apoi o endoscopie digestivă superioară, o procedură care examinează partea superioară a tractului gastrointestinal pentru a afla cauza durerii abdominale și a indigestiei.

Prin această procedură, care implică utilizarea unui endoscop cu două canale - unul pentru infuzia de aer și apă și celălalt pentru aspirarea aerului - a fost îndepărtat gândacul. „Am activat butonul de aspirație de pe endoscop, aspirând efectiv gândacul, ceea ce a dus la îndepărtarea sa din organism și la salvarea vieții bărbatului”, a declarat Dr. Vatsya, care a condus echipa de specialiști ce au evaluat cazul și cel care a îndepărtat insecta.

El a adăugat că un gândac viu în intestinul subțire ar fi putut deveni o situație care să îi amenințe viața tânărului sau ar fi putut provoca boli infecțioase. „Așadar, am procedat imediat la extragerea insectei”.

Citește și: O fetiță și-a mâncat, timp de 8 ani, propriul păr și a ajuns de urgență la spital. Ce au scos medicii din stomacul ei | FOTO

Povestea s-a a ajuns și pe rețelele sociale, iar oamenii de pe Reddit nu pot să creadă întorsătura bizară pe care a luat situația.

Un utilizator dezgustat a scris: „Mă voi preface că nu am citit asta și îmi voi continua viața”.

Un altul s-a întrebat cum a supraviețuit gândacul și a comentat: „Pun pariu că a lovit acidul din stomac și a fugit spre cea mai apropiată crăpătură, ocolind o mulțime de procese care altfel l-ar fi ucis”.

„Cred că e timpul să nu mai mănânc. Mă voi hrăni intravenos de acum încolo”, a mai glumit altcineva.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Semnificația orelor în oglindă: Ce sunt și ce mesaje ascunse transmite Universul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii Joi, 24.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x