Antena Căutare

"Cu bărbăţia fluturândă în aer!" Un paraşutist în costumul lui Adam face senzaţie pe Internet! Domnişoarelor, e rost de pătăţele roşii!

"Cu bărbăţia fluturândă în aer!" : nu, nu e nicio metaforă, ci adevărul "adevărat", cum ar cânta maeştrii Salam şi Minune. Un turc cu adrenalina în sânge şi slipul lăsat acasă a sărit în tandem gol-goluţ, spre bucuria doamnelor şi domnişoarelor care s-ar fi putut pierde cu firea la aşa o privelişte carnală!

"Cu bărbăţia fluturândă în aer!" : nu, nu e nicio metaforă, ci adevărul "adevărat", cum ar cânta maeştrii Salam şi Minune.

Un turc cu adrenalina în sânge şi slipul lăsat acasă a sărit în tandem gol-goluţ, spre bucuria doamnelor şi domnişoarelor care s-ar fi putut pierde cu firea la aşa o privelişte carnală!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu avem nevoie de niciun liniar pentru a opina că protagonistul ar face invidios orice tinerel de culoare, căci Mama Natură l-a înzestrat peste măsură!

Clipul face deliciul internauţilor, devenind viral şi distribuit de mii de ori în reţelele de socializare. Nici nu ne miră, căci nu în fiecare zi ne putem delecta cu aşa ceva!

Câte pătrăţele roşii ar merita acest clip?

Realitatea din spatele acestei fotografii: cutremurătoare!  ”Este dragostea vieții mele și nu îl pot pierde. Copiii mei ... Parapsiholog, despre vampirii energetici: "Dacă pierzi bani sau nu ai o relaţie stabilă, e clar!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x