Antena Căutare

Cum a reușit un bărbat să câștige un milion de dolari la loto, după ce a folosit o bancnotă găsită pe jos. Povestea uimitoare a sa

Jerry Hicks, un maestru tâmplar din Banner Elk, a găsit o bancnotă de 20 de dolari în parcarea magazinului şi a cheltuit-o pe un bilet de loterie răzuibil.

Galerie
Cum a reușit un bărbat să câștige un milion de dolari la loto, după ce a folosit o bancnotă găsită pe jos. Povestea uimitoare a sa | Shutterstock

El a câştigat un milion de dolari, potrivit news.ro. Hicks a folosit banii găsiţi pentru a cumpăra un bilet răzuibil Extreme Cash.

Cum a reușit un bărbat să câștige un milion de dolari la loto, după ce a folosit o bancnotă găsită pe jos. Povestea uimitoare a sa

„De fapt, nu aveau biletul pe care îl căutam, aşa că l-am cumpărat pe acela în schimb”, a spus el.

El şi-a revendicat premiul vineri la sediul central al North Carolina Education Lottery. A ales să primească premiul sub forma unei sume forfetare de 600.000 de dolari în loc de o rentă viageră pe o perioadă de 20 de ani, conform comunicatului.

Articolul continuă după reclamă

După plata impozitelor, Hicks a primit acasă 429.007 dolari, potrivit loteriei.

Hicks intenţionează să folosească banii pentru a-şi ajuta copiii şi pentru a se pensiona după 56 de ani ca tâmplar.

Dar înainte de asta, Hicks vrea să se bucure de câştigul său. „Vom merge direct la Golden Corral şi vom mânca tot ce au”, a spus el.

Citește și: A câștigat premiul cel mare la loto, dar s-a ales cu nimic. Ce eroare a făcut femeia când s-a înscris

La ce metodă a recurs un cuplu astfel încât să câștige de două ori la loto în aceeași lună. Cum a fost posibil

Un cuplu din Marea Britanie a dat lovitura după ce a găsit o metodă inedită de a câștiga la loto!

Soluția pe care au găsit-o a funcționat nu o dată, ci de două ori, iar faptul că a funcționat i-a mirat până și pe internauți.

Deși totul pare de-a dreptul imposibil, se pare că o familie din Lancashire din nordul Angliei a reușit să câștige la loto folosindu-se de o metodă cu totul banală.

Cuplul a dat lovitura de două ori în aceeași lună prin trucul simplu pe care l-a folosit, iar totul este cât se poate de legal.

Mai exact, Neil și Hayley au decis să își testeze norocul la Loteria Codurilor Poștale, unde au câștigat o sumă de 30 000 de lire sterline.

Cei doi s-au mutat într-o casă nouă cu doar 3 luni înainte de a participa la loto, și niciodată nu s-ar fi așteptat ca acel cod poștal să le aducă nu un câștig, ci două în aceeași lună.

„Tocmai cumpărasem casa cu trei luni în urmă. Am câștigat un premiu de 10 lire sterline în prima lună, iar acum unul de 30 000 de lire sterline”, a declarat Neil potrivit Daily Star.

Mai exact, după trei săptămâni de la prima participare, cei doi au decis să joace din nou la loto cu același cod poștal, care s-a dovedit a fi din nou câștigător.

Lui Neil și Hayley nu le-a venit să creadă că un banal cod poștal le poate aduce asemenea câștiguri.

Cu toate acestea, cei doi au recunoscut că au mai jucat la loto și în trecut, însă acum a fost pentru prima dată când au avut parte de o asemenea întâmplare.

Povestea bărbatului care și-a folosit economiile pentru a susține 33 de tineri la facultate. Cine este el și de ce a făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 octombrie 2024. Mihail Pautov a câștigat suma de 25 de mii de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 octombrie 2024. Mihail Pautov a câștigat suma de 25 de mii de lei Vineri, 25.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x