Antena Căutare

Cum arată femeia care are tot corpul acoperit cu tumori. Medicii au operat-o de 24 ori pentru a o ajuta| GALERIE FOTO

Charmaine Sahadeo, în vârstă de 42 ani, i-a uimit pe medici cu felul în care arată pentru că tot corpul ei este acoperit cu tumori.

femeie care isi acopera chipul Galerie
Charmaine Sahadeo, în vârstă de 42 ani, i-a uimit pe medici cu felul în care arată pentru că tot corpul ei este acoperit cu tumori. | Shutterstock

Femeia, originară din Trinidad, a mers la medic pentru că nu mai putea suporta o tumoare care îi apăruse în gură și din cauza căreia nu putea să se hrănească.

Charmaine Sahadeo, care e mama a doi copii, trăiește cu o boală rară care produce creșterea a mii de tumori pe toată suprafața corpului. Aceste tumori o împiedică să respire, să vorbească, să meargă și să se hrănească.

Charmaine Sahadeo suferă de o boală gravă

Tumorile i-au crescut pe toată suprafața corpului, unele fiind mai mari decât altele. Boala cu care luptă se numește neurofibromatoză și este o boală extrem de rară.

Vezi aici mai multe fotografii

Până și pielea scalpului, interiorul gurii și chiar și zona intimă sunt acoperite de aceste tumori. Cea mai mare teamă a lui Charmaine este că din cauza acestor tumori periculose nu va mai putea respira sau nu va putea să strige după ajutor dacă ar avea nevoie.

Citește și: Un bărbat care suferă de o boală rară vede oamenii cu fețe de demoni. Cum trăiește cu o astfel de afecțiune

Femeia a mai recunoscut că, din cauza felului în care arată, îi mai este teamă să nu moară singură. Într-un nou episod din emisiunea “Take my tumour”, Charmaine a mărturisit că aceste tumori cresc încontinuu și nu poate controla evoluția bolii. Tocmai de aceea a avut nevoie de ajutorul medicilor.

“Toate aceste umflături cresc și mai mari. Îmi e teamă că dacă nu o să mai pot respire cum trebuie o să mor. E posibil ca nici măcar să nu mai apuc să strig după ajutor”.

Boala rară cunoscută și drept boala lui Recklinghausen afectează 1 din 3000 persoane. Din nefericire, nu există niciun tratament pentru această afecțiune și este o boală foarte gravă.

Neurofibromatoză afectează persoanele care au o problemă cu gena NF-1. Această genă controlează proteina care ajută creșterea celulelor. Tumorile care se dezvoltă pot fi atât de natură canceroasă, cât și necanceroasă.

Aproximativ 50% dintre oamenii care se confruntă cu această boală nu au moștenit-o din familie și nici nu o dau mai departe.

Din ce cauze apare boala

Pe Charmaine boala a afectat-o în foarte multe moduri. Ea trebuie să poarte mereu haine largi, abia poate să stea așezată, îi este greu să iasă în public și nu a învățat niciodată să conducă.

Citește și: Cum arată femeia care are peste 6000 de tumori pe corp! Toată lumea îi privește atent pielea și se miră

“Această boală este una foarte gre pentru că oamenii se uită mereu la mine și spun tot felul de lucruri negative și răutăcioase la adresa mea”, a povestit Charmaine în timpul interviului de pe TLC, potrivit Mirror.

Tumorile care cresc în apropierea ochilor îi obstrucționează vederea și uneori o fac să vadă dublu. Ea nu poate să se joace în voie cu copiii ei din cauza durerilor pe care le are.

Primele tumori au început să îi crească la vârsta de 13 ani, dar acum are mii de astfel de excrescențe pe toată suprafața corpului.

Dr Ryan Osborne a operat-o de urgență pentru că unele tumori îi puneau viața în pericol. Cu toate acestea, este imposibil să îi fie operate toate aceste tumori din cauză că sunt foarte multe și foarte periculoase.

Citește și: O fetiță de 11 ani este alergică la lacrimi și transpirație. Cum se transformă pielea ei când e atinsă de o simplă lacrimă

Femeia a fost supusă la 24 de operații care au avut loc timp de 10 săptămâni și care au durat în total 60 ore. Astfel, Dr Osborne a reușit să extirpeze câteva sute de astfel de tumori.

“Acum viața mea e mai bună. Chiar îmi place cum arăt. Mă simt frumoasă acum. Mă simt fantastic”, a declarat Charmaine după toate aceste operații.

Situație incredibilă la Curtea de Argeș. Un elicopter a alimentat într-o benzinărie locală... O cățelușă care a dispărut în 2023 a fost găsită abia acum la 3000 km de casă. Cum a reușit micuța să se întoarcă la fam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x