Antena Căutare

Cum câștigi orice ceartă cu iubita ta, indiferent dacă ai dreptate sau nu!

Cu siguranță ți s-a întâmplat să pierzi atunci când ai o dispută cu iubita ta. Dar uite ce poți să faci ca să câștigi orice ceartă cu ea.

Cum câștigi orice ceartă cu iubita ta, indiferent dacă ai dreptate sau nu!
Certurile în cuplu pot fi foarte obositoare și dureroase uneori

Cu siguranță ți s-a întâmplat să pierzi atunci când ai o dispută cu iubita ta. Dar uite ce poți să faci ca să câștigi orice ceartă cu ea.

1. Lupta cu ea, nu împotriva ei

Exista o diferenta între a lupta cu cineva și a lupta împotriva cuiva. Se întâmplă adesea ca unele certuri în cuplu să fie generate de oameni din exterior – familie, rude, prieteni, cunoștințe. Acelea, de fapt, nu sunt neapărat certurile cuplului. In astfel de situatii, barbatii adesea militeaza pentru punctul lor de vedere incercand din rasputeri sa-si convinga iubitele ca ei au dreptate.

Ei bine, pentru ei scopul certei este sa dovedeasca ca au dreptate, asadar lupta impotriva parteneri, in loc sa lupte cu ea, alaturi de ea. Din astfel de certuri trebuie sa iasa un consens, un lucru bun de invatat, nu trimful lui sau al ei asupra celuilalt. Concluzia comuna la care ajung cei doi parteneri este echivalentul unei lupte impreuna, in care barbatul lupta cu femeia, nu impotriva ei.

Ei sunt cei care tună și fulgeră! Top 5 cele mai GELOASE zodii

2. Concentrează-te pe un singur subiect

Certurile escaladează pentru ca partenerii – unul dintre ei sau amândoi – aduc aminte de alte greșeli din trecut. O ceartă nu este momentul potrivit pentru a aminti de alte greșeli, căci tot ce faci este să o agravezi. într-o discuție aprinsă, concentrează-te pe subiectul principal, nu divaga și nu aduce noi argumente cu privire la cât de prost gândește iubita, în general.

Certurile în cuplu pot fi foarte obositoare și dureroase uneori

3. Fără atribuiri de vină

De ce sa arunci “pisica moartă” în curtea partenerului în condițiile în care, cel mai probabil, cu el/ea te culci noaptea. Un bărbat, în timpul unei dispute cu iubita, trebuie să țină minte că ea nu este inamicul lui!

4. Nu uita să fii “cald”

Doar pentru că este o ceartă nu înseamna că nu poți da dovadă de afecțiune. A da dovadă de afecțiune în timpul unei dispute înseamnă a dovedi bunăvoință, înțelegere. Nu-ți transforma iubita într-un balaur cu șapte capete pe care trebuie să-l dobori în timpul discuției – nu uita cine este femeia cu care te cerți, cine este ea ca om, ce înseamnă pentru tine și ce a făcut ea bun pentru tine.

Intră aici pentru a afla mai multe secrete pentru a câștiga orice ceartă cu iubita ta!

Povestea femeii care nu a mâncat nimic de doi ani! O boală cumplită îi "macină" trupul şi o face să arate ca o... A născut a doua oară deși nu a mai avut niciun partener de doi ani! Tot mai mulți vorbesc acum de un miracol!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x