Antena Căutare

Cum să deosebeşti un telefon "fake" de unul original. E mai simplu decât crezi!

Să ai un telefon foarte bun, de tipul smartphone, este mai mult decât indicat! Însă alegerea unui asemenea gadget devine de multe ori dificilă, căci telefoanele se găsesc acum la toate "tarabele" şi sunt deja ceva total obişnuit, mai ales pentru că devin tot mai accesibile.

Cum să deosebeşti un telefon "fake" de unul original. E mai simplu decât crezi!
Telefon | littleboyreports.com

Să ai un telefon foarte bun, de tipul smatphone, este mai mult decât indicat! Însă alegerea unui asemenea gadget devine de multe ori dificilă, căci telefoanele se găsesc acum la toate "tarabele" şi sunt deja ceva total obişnuit, mai ales pentru că devin tot mai accesibile.

Însă, e necesar să avem grijă să deosebim un telefon original de unul contrafăcut.

Care sunt indiciile că un telefon este fake?

Există două branduri de smartphone-uri care de câţiva ani domină piaţă telefoanelor mobile. Ne referim, desigur, la Apple şi la Samsung, cei doi mari rivali pe această piaţă. Desigur, mai există multe alte branduri de renume care au produs smartphone-uri foarte bune şi populare, precum Sony sau HTC, însă cele două de mai sus sunt fără îndoială cele mai cumpărate în lume.

Problema este că, odată cu popularitatea, încep să apară şi cei care falsifică produsele în cauza, păcălindu-i pe oameni şi oferindu-le telefoane proaste la preţuri mari. În vreme de iPhone-urile rulează sistemul de operare iOS, care este proprietatea absolută a lui Apple, multe alte smartphone-uri (de exemplu Samsung sau HTC) funcţionează cu Android, un sistem de operare care poate fi mult mai uşor falsificat de diverşi producători. Un Android fals este greu de distins de cel real, mai ales dacă nu te pricepi. De altfel, şi un telefon fals este greu de descoperit pentru un om de rând, dar noi vom încerca să îţi dăm câteva puncte de reper în acest sens.

Verificarea fizică a telefonului


În mod normal, pentru telefoanele contrafăcute se folosesc materiale mult mai ieftine, iar acesta este un prim indiciu că produsul tău nu este unul original. Iată ce trebuie să verifici:

Citește AICI continuarea articolului!

Atenție, suntem predispuși la certuri cu partenerul de viață! Scorpionii au cel mai mult de suferit! Horoscopul zilei... Diavolul se află într-o biserică veche de 200 de ani! Puțini au curajul să deschidă ușile și să privească înăuntru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x