Antena Căutare

Decizie radicala! Da in judecata un lant de magazine pentru ca a vandut o punga defecta!

Un barbat din Nebraska a decis sa dea in judecata un lant de magazine, pentru ca un lucrator i-a vandut sotiei sale o punga din plastic ce s-a rupt

William Freis sustine ca Lynette, sotia sa, a mers, in 2010, sa cumpere o punga de orez si doua cutii de conserve de cate un litru de sos thailandez. Unul dintre lucratori i-a asezat produsele intr-o punga din plastic, care s-a rupt, in timp ce femeia se indrepta care masina.

In urma acestui incident, una dintre cutiile de conserve i-a cazut pe un deget, fracturandu-l. Ulterior, a contractat o infectie care, in ciuda tratamentului cu antibiotic, nu a putut fi tratata, deoarece s-a raspandit in corp. La un an de la incident a survenit decesul femeii, potrivit documentatiei depuse la tribunal.

William a decis sa dea in judecata compania care produce pungile si spune ca respectivul lant de magazine ar fi trebuit sa-si instruiasca angajatii sa dubleze pungile sau sa nu le umple pana la refuz. De asemenea, barbatul considera ca punga in care isi trasporta sotia sa produsele avea un defect de fabricatie.

In urma procesului, omul spera sa obtina despagubiri in valoare de 656.000 de dolari reprezentand cheltuielile medicale, dar si o suma care nu a fost data publicitatii pentru durerea pricinuita de pierderea sotiei sale.

Un tanar are o colectie 200.000 de... gandaci... Cea mai mica femeie din lume, in fata celei mai mari cladiri din Europa: Jyoti Amge, la Casa Poporului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x