Antena Căutare

Din spate mătusă, din față...păpușă! Femeia care la 71 de ani arată ca la 35

Tinerețe fără bătrânețe e tot ce ne dorim, dar nu mulți avem parte de așa ceva. Totul ține de fapt de stilul fiecăruia de viață, care poate păstra tinerețea pe termen mult mai lung decât în mod normal.

Tinerețe fără bătrânețe e tot ce ne dorim, dar nu mulți avem parte de așa ceva. Totul ține,de fapt, de stilul fiecăruia de viață, care poate păstra tinerețea pe termen mult mai lung decât în mod normal.


O femeie din America, pe numele său Annette Larkins , de origine afro-americană , la 71 de ani, vârstă la care te aștepți să aibă toată pielea zbârcită , ea arată ca la 35. Cum a reușit acest lucru? Femeia mărturisește că duce un stil de viață sănătos și a adoptat dieta raw, pe care o promovează de fiecare dată , motiv pentru care a devenit cunoscută drept “cea care refuză să îmbătrânească”.


Această dietă a tinereții presupune doar “mâncare vie”: legume, fructe și semințe pe care nu le gătește. De asemena a renunțat la medicamentele și alimentele procesate, pline de grăsime zaharuri și E-uri.De aperciat este că până la vârsta aceasta , Annette nu are nici o intervenție chirurgicală sau cosmeticală și este admirată de toate femeile.

Exact ca-n filme! Patru studenţi români au inventat ochelarii prin care poţi controla calculatorul... Doi cimpanzei, invitaţi de onoare la premiera filmului "Planeta maimuţelor: Revoluţie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x