Antena Căutare

A renunțat la casa în care locuia și acum s-a mutat într-un cort, în propria curte. Sacrificiul unui pensionar de 71 ani pentru copiii săi

Dragostea de părinte depășește orice graniță, greutate sau confort, indiferent de vârstă. Dacă la bătrânețe rolurile ar trebui să se inverseze și copiii să aibă grijă de părinților, iată că un bărbat de 71 de ani a demonstrat că iubirea de tata nu are limite și orice sacrificiu merită. 

Dragostea de părinte depășește orice graniță, greutate sau confort, indiferent de vârstă. Dacă la bătrânețe rolurile ar trebui să se inverseze și copiii să aibă grijă de părinții lor, iată că un bărbat de 71 de ani a demonstrat că iubirea de tată nu are limite și orice sacrificiu merită.

S-a mutat într-un cort, chiar în curtea casei sale, pentru a-și lăsa copiii să locuiască în casă. John Tompkins a preluat custodia celor trei, după ce mama grav bolnavă nu a mai putut să se ocupe de ei.

Cele două fete, Lauren, în vârstă de 15 ani, și Elise, în vârstă de 14 ani, alături de fratele lor, Lewis, de numai 12 ani, s-au mutat în singurul dormitor al bungalowului în care locuia tatăl lor. La început, bătrânul a încercat să doarmă pe canapea, în timp ce Lewis era nevoit să se odihnească pe o saltea mică.

După mai multe nopți în care pur și simplu nu a reușit să pună geană pe geană, i-a venit ideea să monteze un cort chiar în curtea casei sale din Walsall, West Mids. John și Lewis s-au mutat în noua lor casă, aproape de mașina familiei. Bărbatul încă așteaptă, de câteva luni, din partea autorităților, o proprietate mai mare, unde să-și poate desfășura activitățile de zi cu zi, cu demnitate.

"Problema este că nu ne putem înghesui toți într-un bungalow. Cele două fete ale mele au nevoie de intimitate", a povestit bărbatul. "Locuiesc în cort de doar trei săptămâni și, în mod evident, nu este o soluție pe termen lung, dar fac ce pot să fie confortabil pentru toată lumea. Vârsta nu mă mai ajută".

John a făcut parte din Brigada Infanteriei 39 Headquarters, în Irlanda de Nord, unde s-a aflat în serviciul țării sale din 1967 până în 1988. Fostul șofer de camion a fost nevoit să se pensioneze mai devreme, din cauza unor probleme de sănătate, căpătate la locul de muncă. Apoi, a locuit în bugalowul său timp de 6 ani.

Doctorii l-au avertizat că dormitul afară îi poate agrava problemele de sănătate, însă John nu renunță și încearcă să facă tot ce poate pentru familia sa, până va reuși să primească o casă.

Bărbatul are noroc cu vecinii inimoși, care îl ajută cu tot ceea ce pot. De la hrană pentru ei, până la cea pentru câinele familiei. "Avem vecini incredibili, care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ne sprijini", spune acesta.

Se pare că John s-ar afla în topul listei celor care aștepta să se mute într-o nouă casa, din cauza "aglomerării". Bărbatul are nevoie urgent de o casă mai mare care să îi permită să își trăiască batrânețea liniștit, alături de cei trei copii ai săi.

Vorbele s-au ÎMPLINIT! Sfinții Părinți au spus: „Când omul va face asta, SFÂRȘITUL SE APROPIE”. A apărut SEMNUL PIERZANI... Atunci când zăpada ucide... Avalanșa de la Bâlea Lac, tragedia ascunsă de comuniști care a răpit 23 de suflete într-o se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x