Antena Căutare

Drew Gottfried și-a surprins soția cu singurul lor filmuleț de la nuntă, găsit după 14 ani într-un loc neașteptat. Reacția soției

Un bărbat și-a făcut soția cea mai fericită, la 14 ani de la ziua când s-au căsătorit. El i-a arătat singurul lor filmuleț din ziua nunții, pe care l-a găsit într-un loc neașteptat. Iată care e povestea lor.

Poza generala cuplu bucuros
Drew Gottfried și-a surprins soția cu singurul lor filmuleț de la nuntă, găsit după 14 ani într-un loc neașteptat. Reacția soției | Shutterstock

Un cuplu de americani a fost bucuros să afle că filmulețul lor de la nuntă, singurul lor clip video, încă mai există. Întâmplarea a fost relatată de Fox News aici și a adus un zâmbet pe buze tuturor celor care au văzut-o.

Drew Gottfried și-a surprins soția cu singurul lor filmuleț de la nuntă, găsit după 14 ani într-un loc neașteptat. Reacția soției

Drew și Kayla s-au căsătorit pe 20 iulie 2007. Când au încercat să își digitalizeze pe un DVD filmulețul din ziua nunții, după Luna de miere, ei au aflat cu stupoare că înregistrarea este goală. Au fost tare dezamăgiți, dar au mers mai departe și au trecut peste acest incident. Au făcut doi copii și s-au bucurat de viața lor împreună.

14 ani mai târziu, au avut parte de o mare bucurie. Înregistrarea video mai exista într-un loc unde nici nu se așteptau și anume într-o cutie dintr-o biserică, mai exact, în lăcașul numit "Life Bible Church" din Harrisburg, Oregon.

Drew, în vârstă de 35 de ani, a declarat printr-un interviu telefonic pentru Fox News: "Un prieten de la biserică a găsit filmulețul și mi-a spus de existența lui. Se uita printre niște casete vechi ale bisericii și ne-a recunoscut pe noi pe înregistrare. El nici măcar nu știa că noi nu avem de fapt clipul video, a dat peste el și m-a contactat să îmi spună că l-a găsit".

Bărbatul nu a vrut să îi spună soției lui imediat că a găsit filmulețul, dar s-a gândit în schimb că acesta ar fi un cadou frumos la aniversarea lor de 14 ani de la ziua când s-au căsătorit. Exact așa a și procedat. A surprins-o în cel mai frumos mod posibil. În ziua când au împlinit 14 ani de căsnicie, Drew a închiriat un mic cinematograf și acolo a urmat vizionarea filmulețului lor de la nuntă, deși ea nu avea habar ce urmează să vizioneze. Ca să aibă și o amintire, bărbatul și-a filmat soția ca să îi vadă reacția.

Kayla a declarat: "Chiar m-am gândit, dacă nu o să fiu așa entuziasmată să văd filmul ăsta pe cât se așteaptă el să fiu?".

"Când am văzut că începe, de fapt, filmulețul nostru, pur și simplu nu mi-a venit să cred. Eram atât de emoționată", a mai spus soția lui Drew.

Pe filmuleț, se observă cum femeia zâmbește și plânge, totodată. I se pare incredibil ce vede. Clipulețul cu reacția ei a fost urcat de soț pe TikTok și s-a răspândit cu rapiditate printre utilizatori, care au fost foarte bucuroși să vadă că întâmplarea a adus atât de multă fericire în viața acestui cuplu. Peste 6.6 milioane de vizualizări în clipa de față și peste 17 mii de comentarii au fost lăsate.

"Soția ta s-a îndrăgostit din nou de tine când a văzut ce efort ai depus pentru aniversarea voastră de 14 ani", a scris cineva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Această tânără arată normal, dar toți au fost uimiți când au aflat ce secret ascunde, sub machiaj. Imaginile sunt virale... Mulți sunt uimiți când văd cum arăta această tânără înainte de-a slăbi. Kassidy Riekins avea 118 kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x