Antena Căutare

Dumnezeu, mergând printre nori? IMAGINILE care răscolesc internetul! VIDEO VIRAL

Imagini video publicate recent pe internet par să includă o siluetă despre care unii internauți spun că ar fi „Dumnezeu”, „care se plimbă printre nori”, învăluit în lumină albă puternică.

Imagini video publicate recent pe internet par să includă o siluetă despre care unii internauți spun că ar fi „Dumnezeu”, „care se plimbă printre nori”, învăluit în lumină albă puternică.

Numeroși internauți au spus că văzând aceste imagini, le-a revenit credința în Dumnezeu.

La începutul înregistrării video sunt prezentați nori mari și cenușii adunați în Tuscaloosa, Alabama.

Înregistrarea îi aparține unei persoane care a făcut un live pe Facebook de la balconul propriei locuințe. Această persoană a spus: „Hey, avem o furtună aici. Nu avem curent electric și totul este spulberat de vânt – cutii, copaci. Priviți la punctul luminous din cer. Acolo este puterea. Măcar ne are în pază, suntem bine”.

După ce această persoană a publicat videoclipul, un prieten al acesteia a atras atenția asupra siluetei care se întrezărește în norii din filmarea ei.

Mai mulți internauți au observat o siluetă în umbră care pare să se plimbe în nori.

„Nu îmi puteți spune că Dumnezeu nu există!”, „Să vezi și să crezi” și „Acest videoclip mi-a schimbat modul de a gândi. Acum cred. Amin!”, au scris unii internauți.

Aceasta nu este prima dată când unii internauți susțin că au fost martorii unei apariții „sfinte”. Anul trecut, unele persoane au susținut că au văzut silueta Fecioarei Maria în nori, la un loc de rugăciune din Irlanda.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alege un copac şi descoperă ce te aşteaptă în ULTIMELE ȘASE LUNI ale anului 2018: Ai curaj?... VIRAL pe internet! O postare a Poliției Române pentru șoferi a stârnit hohote de râs: "Această maneta, aflată în st...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x