Antena Căutare

Ea e tânăra cu sute de alergii! Poate să mănânce doar 9 alimente. Care sunt acestea și ce pățește dacă nu respectă regimul

O tânără suferă de sute de alergii și, din acest motiv, poate consuma doar 9 alimente. Dezvăluirile ei au uimit oameni din întreaga lume.

colaj foto cu Jenna Gestetner, imagine cu sare si cu o lamaie Galerie
Jenna Gestetner a dezvăluit care sunt cele 9 alimente pe care le poate mânca | sursa foto: Profimedia

Oricât de greu ar părea de crezut, o tânără a descoperit încă de când era mică faptul că are numeroase alergii, însă la un moment dat a realizat că este vorba despre sute de intoleranțe. Povestea fetei a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii.

O tânără are sute de alergii și poate consuma doar 9 alimente. Ce se întâmplă în corpul ei, de fapt

Aceasta este incredibila poveste de viață a Jennei Gestetner din Los Angeles, California (Statele Unite ale Americii). Încă de când era mică, aceasta a observat faptul că se simte rău după ce consumă anumite alimente. Totuși, pe măsură ce anii au trecut, frecvența reacțiilor alergice a crescut și, aproape că indiferent ce mânca, fata se confrunta cu tot felul de crampe, balonare stare generală de rău, dar și alte simptome la fel de neplăcute.

Părinții au dus-o la spital și, după numeroase investigații, doctorii au descoperit faptul că Jenna suferea de sindromul de activare mastocitară, o afecțiune prin care este afectat sistemul imunitar și care duce la apariția unor reacții alergice.

Citește și: Cum arată bărbatul care mănâncă doar carne crudă de pui. Care e motivul pentru care urmează acest regim alimentar bizar

De-a lungul anilor, aceasta a încercat să elimine alimentele care îi provocau o stare de rău, căci aparent acesta era singurul lucru care o ajuta cu adevărat. După ani și ani în care a tot eliminat din mâncăruri, fata a ajuns să poată mânca doar 9 lucruri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Practic, dieta ei include doar curcan, pește mahi-mahi, castraveți, fasole verde, dovlecel, ulei de măsline, sare și lămâie.

Mâncarea tinerei este împărțită în șase porții mici, ce sunt consumate împreună cu băuturi speciale ce conțin glucoză, pentru ca ea să își poată asigura cele necesare atât din punct de vedere nutritiv, cât și din punct de vedere energetic.

Citește și: Cum a reacționat Tiago, fiul lui Dani Oțil, când tatăl lui l-a întrebat dacă îi place cum gătește mama sa: „Copiii spun lucruri…”

Jenna spune că, în ciuda acestei diete extrem de restrictive, ea se simte mulțumită de faptul că a reușit să găsească alimentele ce nu îi provoacă o stare de rău.

Pe contul său de TikTok, tânăra din Statele Unite ale Americii a publicat un clip video în care a exemplificat care sunt mesele ei și ce rețete poate obține cu cele 9 ingrediente pe care le poate consuma.

„Sunt foarte norocoasă că am o familie care mă susține și mă ajută”, a mărturisit ea, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Alimente care îți afectează sănătatea. De ce nu le recomandă nutriționiștii

Mulți o admiră pentru optimismul și puterea de care a dat dovadă, mai ales că printre dezavantajele bolii sale se numără și imposibilitatea de-a merge la restaurant.

„Sunt uneori exclusă de către prieteni pentru că nu pot mânca și eu cu ei, dar am găsit alte metodă să petrec timpul cu ei și să mă includ în cercul lor”, a mai spus fata.

Un bărbat a crezut că a găsit un câine rătăcit prin pădure și l-a luat acasă. După un timp a realizat ce greșeală a făcu... O femeie a găsit un pui de pisică pe stradă, așa că l-a luat acasă, să aibă grijă de el. Ce „secret” a descoperit apoi l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x