Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Eclipsa inelară de soare în Fecioară, 1 septembrie- Noi începuturi cu intensitate karmică

Eclipsa de Soare în Fecioară se formează prin aportul Nodului Nordlunar în Fecioară ce ne cere să dezvoltăm discernământul și o abordare practică a vieții, a relațiilor cu cei din jur

Eclipsa de Soare în Fecioară se formează prin aportul Nodului Nordlunar în Fecioară ce ne cere să dezvoltăm discernământul și o abordare practică a vieții, a relațiilor cu cei din jur.

Este important sa abordam viata intr-un mod practic, realist, sa renuntam la comportamentul de victima, sa ne concentram asupra prezentului, sa facem planuri clare pe care sa le respectam, sa fim sensibili dar nu prea sensibili, sa oferim serviciile noastre intr-un mod rational si nu din mila. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Nord in Fecioara va aduce acele oportunitati, acei oameni, ghizi spirituali care pot sa ne ajute, sa ne elibereze de ceea ce stagneaza in viata noastra

Eclipsa de Soare in Fecioara energizeaza casa X, o casa unghiulara ce da forta acestei energii. Deci, aceasta Eclipsa va pune un accent deosebit pe cariera, statut social, bogatie, valoarea noastra. Casa X este legata si de cei care au autoritate asupra noastra, in consecinta, aici ne intalnim cu puterea parintilor, sefi, guvern, presedinte, Dumnezeu, aici ne vede lumea. Vocatia este importanta in casa X, ce vrem sa realizam in aceasta lume, aici, cariera, obiectivele profesionale, ambitia si motivatile sufletului intra in joc. Intr-un context mai practic, angajatorii si regulile lor, guvernul, ne influenteaza viata noastra foarte mult. Aceasta eclipsa in casa X, in casa naturala a lui Saturn, schimba lucrurile in tot ce tine de cariera, ambitii, putere personala, statut social, faima, angajatori, guvern.

Eclipsa de Soare in Fecioara gaseste o cale de exprimare printr-un careu in T mutabil cu Neptun in Pesti si Saturn in fuziune cu Marte in Sagetator. De fapt, Eclipsa de Soare in Fecioara este in opozitie cu Neptun in Pesti si ambele fac careuri( aspect provocator de 90 grade) cu Saturn si Marte in Sagetator,planete ce devin focarul acestei configuratii, arata unde este stresul focalizat. Prin natura sa, un careu in T pune in miscare trei domenii de viata. Acuma, cele trei domenii de viata sunt cariera, statut, faima, sefi, guvern, presedinte, familie, parinti, tara de origine, afaceri imobiliare, bani, valoare personala.

Citește continuarea AICI.

Recomandari