Antena Căutare

Elon Musk nu ar fi ajuns în România, pentru petrecerea exclusivistă de la Castelul Bran. Ce au transmis oficiali din cadrul MAI

În ultimele zile, unul dintre subiectele arzătoare a fost acela că cel mai bogat om al lumii, Elon Musk, ar fi închiriat Castelul Bran pentru petrecerea de Halloween, care a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

colaj elon musk angelina jolie castelul bran
Elon Musk nu ar fi ajuns în România, pentru petrecerea exclusivistă de la Castelul Bran. Ce au transmis oficiali din cadrul MAI | Profimedia, Getty Images

Astfel, mai mulți miliardari din întreaga lume au sărbătorit petrecerea de Halloween în Țara lui Dracula, mai exact la Castelul Bran.

Surse din MAI: Nici Elon Musk, nici Angelina Jolie nu ar fi ajuns în România pentru petrecerea de la Castelul Bran

Elon Musk, actualul șef al Twitter și fondatorul Tesla, ar fi închiriat întreaga zonă Bran și a invitat mai mulți bogătași ai lumii, dar și vedete de la Hollywood, printre care și Angelina Jolie, la petrecerea exclusivistă de la Castelul Bran, care a avut loc weekendul trecut.

Informația inițială a pornit de la publicația MediaFlux, care a spus în exclusivitate că Elon Musk vine în România să petreacă alături de alți miliardari de Halloween.

Citește și: Imagini din Castelul Bran. Cum arată locația spectaculoasă în care Elon Musk și bogații lumii vor petrece Halloween-ul

Au apărut fotografii discrete de la marele eveniment care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, atunci când americanii sărbătoresc Halloween-ul, o petrecere în care oamenii se îmbracă în diferite costume care mai de care mai înfricoșătoare.

De la evenimentul exclusivist nu au lipsit fondatorul PayPal Peter Thiel și soțul acestuia, Matt Danzeisen, despre care se spune, de fapt, că ar fi organizat petrecerea de la Castelul Bran, la care au fost invitați miliardarii lumii, inclusiv prietenul său Elon Musk.

Șeful Twitter și Angelina Jolie nu au confirmat prezența lor în România. Ca o confirmare a celor spuse, două surse oficiale din două instituții separate ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au declarat pentru Libertatea că niciunul dintre cei doi nu a ajuns în România, pentru petrecerea de Halloween.

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran.

După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a precizat un înalt oficial pentru publicația menționată.

Prin urmare, „Elon Musk nu a intrat în România și nici Angelina Jolie”, au spus sursele pentru Libertatea.

„Fiind cetățeni americani, ambii ar fi avut nevoie, indiferent care ar fi fost calea pe care ar fi venit în România, să apară în evidența unuia dintre punctele de frontieră ale țării”, se mai arată în articol.

Citește și: Cine este Dominic Habsburg, proprietarul Castelului Bran. Cum a ajuns acesta în posesia celebrului obiectiv turistic

Vezi ştirile zilei pe observatornews.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x