Antena Căutare

Energii pozitive și bani în plus pentru unii nativi! Predicții pentru fiecare zodie în a doua parte a lunii septembrie!

Anca Dimancea, specialistul în astrologie, a fost invitată la emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars, unde a vorbit despre previziunile pe final de septembrie. 

Anca Dimancea, specialistul în astrologie, a fost invitată la emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars, unde a vorbit despre previziunile pe final de septembrie.

”Pe 15 și 24 septembie, se pot echilibra energiile dacă aprindem lumânări. Suntem în luna Cocoșului. Este bine să folosim lumânări roșii în număr de 1, 4, 6 sau 8, în sufragerie și în dinig. Pe 23, se pot asimila lucruri noi, pentru a vă asimila mental. Proiecte noi, veți fi mai inspirați, în general.

Pe 20 și 29, puteți avea noroc la interviu, așa că puteți programa interviul pe aceste date. Pe 16 și 25 septembrie, se recomandă relaxarea. Mare atenție pe 18 septembrie, atunci când se pot întâmpla accidente. Pe 19 septembie, o zi foarte bună pentru toate zodiile. Pe 20 septembrie, este o zi bună pentru gândit lucrurile în avans. Pe 23 septembrie, o zi perfectă pentru dragoni”, a explicat astrologul.

Scrisoarea unei românce face ravagii pe internet: „Dragă soacră, nu te mai forţa să-mi educi copiii, pentru că n-ai făc... La răscruce de vânturi! A primit interdicție pe viață. ”Pârțurile ei erau așa de puternice încât am crezut că cineva a c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x