Căutare Live

ESTE IREAL! Doar 10 oameni din istoria omenirii au avut AȘA CEVA: S-a născut cu DOUĂ FEȚE!

O altă ciudățenie a lumii a ieșit la iveală, în ciuda contradicțiilor, povestea este cât se poate de adevărată. Bărbatul acesta s-a născut cu două fețe.

O altă ciudățenie a lumii a ieșit la iveală, în ciuda contradicțiilor, povestea este cât se poate de adevărată. Bărbatul acesta s-a născut cu două fețe.

Edward Mordrake suferă de o malformație extrem de rară, are o altă fată, mai mică pe spatele capului. Boala provine dintr-o mutatie rara a genei care produce gemeni siamezi.

Bărbatul a fost gasit insa mort la 23 de ani, în secolul al XIX-lea, varianta oficiala fiind "sinucidere", însă unii oameni de ştiinţă se îndoiesc că Edward Mordrake ar fi existat.

Alți medici de pe vremea aceea îl considerau posedat pentru că Edward le-a cerut sa ii scoata fata de pe spatele capului, plangandu-se ca aceasta îi șoptește lucruri teribile noaptea, deși în mod normal aceasta față nu putea vorbi și nici mânca.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri