Antena Căutare

„Eu nu omor ființe vii.” Ce a refuzat să facă o mamă vegană pentru fiica ei. Mulți consideră că e un abuz

Întâmplarea a fost făcută publică în Australia unde o vecină a familiei a fost șocată de răspunsul primit. Aceasta a observat-o pe fetiță și nu i-a venit să creadă ce i-a răspuns mama acesteia.

mamă și fiică, mama o curăță pe fată de păduchi cu un pieptăn Galerie
Gestul incredibil al unei mame vegane considerat de mulți ca fiind un abuz | Shutterstock

Femeia a observat-o pe fetiță în timp ce se scărpina excesiv în cap, dar mama copilei a refuzat să ia măsuri. Vecina a încercat să îi spună că micuța ar putea avea păduchi, însă a primit un răspuns halucinant de la mama acesteia. Nu s-a gândit vreodată că un părinte ar putea refuza să-și ajute copilul.

„Fiica mea în vârstă de șapte ani este cea mai bună prietenă cu fata de alături, a cărei familie este vegană. Bine, să le respectăm alegerea. Problema mea este că, de curând, fetița drăguță a vecinilor când era în casa noastră se scărpina în cap și am descoperit că avea păduchi”, ar fi povestit vecina potrivit unei surse.

Răspunsul incredibil al mamei vegane. De ce refuză să o scape pe fiica ei de păduchi

„Mi-a spus că obișnuia să pieptăne păduchii în grădină, unde aveau cele mai mari șanse de supraviețuire”, a povestit uimită vecina femeii vegane. Fetița era în acea stare de mai mult timp, fără ca părinții să ia măsuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Momentul în care un obiect misterios a fost văzut luând foc în aer. Un ofițer a filmat totul și a dezvăluit ce a văzut

Fetița vecinei care a semnalat problema este o prietenă apropiată a micuței. Cele două se jucau în fiecare zi. Vecina nu dorește să le despartă pe cele două copile, însă dacă nu se iau măsuri este nevoită să îi interzică fiicei ei să se mai întâlnească cu micuța cu păduchi, cel puțin până ce aceasta o să scape de musafirii nepoftiți.

„Nu vreau să despart copiii, dar nu există altă cale și nu vreau ca fiica mea să fie acoperită de paraziți”, a declarat femeia.

Citește și: Un bărbat a vrut să facă un grătar în curtea casei sale, dar vecinul vegan i-a lăsat un bilet cu un mesaj ce l-a lăsat mască

Când a fost să vorbească cu mama fetiței despre mâncărimea constantă la nivelul capului a copilei, aceasta i-a răspuns că nu ucide ființe vii, fiind vegană. Ea cunoștea situația fiicei sale, însă refuza să o scape de păduchi. Motivul invocat a șocat-o pe femeie. Aceasta nu critică modul în care alege vecina sa să trăiască, în schimb nu este de părere că micuța trebuie lăsată să sufere astfel și să infesteze și alte persoane.

Nu este un secret faptul că cei mici sunt predispuși la apariția păduchilor. Ei îi pot lua din mediul preșcolar sau școlar ori din locurile de joacă. Părinții trebuie să fie atenți la semnalele transmise de copiii lor, aceștia neputând să-și dea seama de situația în care se află și, bineînțeles, nefiind în stare să ia măsuri singuri.

Citește și: Copii cu pielea infectată, flămânzi și ținuți în mizerie, la Suceava. Mama nu-i spală, au păduchi și sunt plini de bube, acuză vecinii

Este recomandat ca atunci când observă că micuții lor se scarpină insistent în zona capului, să ia măsuri imediat. Părinții se pot folosi de diverse produse pentru a-i ajuta pe cei mici să scape de păduchi (șampoane, creme, loțiuni și altele), în niciun caz nu trebuie să ignore situația sau să o trateze cu nonșalanță.

El este bărbatul care vrea să aibă cea mai îngustă talie și cel mai bombat posterior din lume. Cum arăta înainte de oper... Cine este singura persoană care nu ar rezista să locuiască pe o altă planetă, conform oamenilor de știință: „Nu s-ar ada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x