Antena Căutare

Eveniment astronomic important în această noapte: Orionidele! Cum ne va influența pe fiecare

România va i din nou sub o ploaie de stele!

România va i din nou sub o ploaie de stele! Noi, românii, vom putea câte 25 de stele căzătoare pe oră se vor putea vedea în această noapte pe cerul României, conform calculelor Organizaţiei Mondiale de Meteori. Este vorba de curentul de meteori Orionide, renumiţi pentru strălucirea lor. Cum vom fi influențați? Doar zodiile guvernate de Lună, cum ar fi Racii, vor fi influnțate favorabi de meteori.

Ploaia de stele va fi vizibilă din afara oraşelor aglomerate, în condiţii meteorologice favorabile, dacă cerul va fi senin.

Următoarele ploi de stele

Amatorii de "ploi de stele" pot să-şi bifeze în calendar şi data de 4 noiembrie, când va avea loc un alt fenomen astronomic numit Tauride. În principiu, nu se pot vedea mai mult de 10 meteori pe oră, potrivit site-ului Observatorului.

Un alt eveniment astronomic, Leonidele, au maximul în zilele de 16, 17 sau 18 noiembrie. În acest interval se pot vedea circa 10-15 meteori pe oră.

Oh, dușmanii lor! Ele sunt ZODIILE care atrag ANTIPATIA TUTUROR!... Dracula a venit direct la emisiune! Și stai să vezi ce dansatoare sexy are! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x