Căutare Live

Face avere pe Internet din vânzarea șosetelor purtate. Cât valorează o pereche „Mulți băieți au fost interesați"

Expresia „a pune banii la ciorap” tocmai a căpătat un nou sens. Ideea de afacere a unui tânăr din Marea Britanie îi aduce lunar mii de euro.

Un tânăr din Marea Britanie își vinde șosetele murdare pe internet

TikTok

Cine nu și-ar dori să stea acasă și să facă bani? Ei bine, visul unui tânăr de 25 a devenit realitate și câștigă sume impresionante dintr-o afacere pe care unii o consideră cel puțin ciudată. Numele lui este Billy-Joe Gray și a ajuns viral pe rețelele de socializare, după ce a început să vândă în mediul online șosete uzate.

Deși mulți ar crede că nu exită prea mulți doritori pentru acest produs, tânărul îi contrazice. El câștigă până 1.600 de lire sterline, echivalentul a aproape 2000 de euro pe lună pentru șosetele purtate de el și dezvăluie „secretele murdare” ale clienților săi.

Billy-Joe Gray face avere din vânzarea șosetelor purtate pe Internet

Billy-Joe Gray, în vâstă de 25 de ani, spune că până de curând nu știa că există o întreagă piață pentru șosete și lenjerie intimă uzate. Asta până când oamenii au început să ia legătura cu el prin intermediul paginii de OnlyFans, pe care o are împreună cu logodnica lui, potrivit LadBible.

Tânărul a mai dezvăluit că prețul unei perechi de șosete folosite pornește de la 10, până la 30 de lire sterline și că poate vinde între cinci și 12 perechi pe săptămână. De asemenea, a mai spus că înainte de a posta anunțul de vânzare, poartă șosetele zile întregi.

Din moment ce afacerea lui a prins atât de bine la publicul larg, Billy-Joe Gray a ajuns să aibă și mai mulți clineți fideli. Fiecare dintre aceștia preferă un anumit miros al șosetelor, așa că el se conformează.

@billyjoegrayy Reply to @bmannie2 #fyp #viral ♬ original sound - Billy-joe gray

Billy-Joe Gray dezvăluie cele mai „murdare” secrete ale clienților lui: „Cu cât sunt mai mirositoare, cu atât mai bine”

Acum, bărbatul a postat un clip, în care le arată urmăritorilor rutina sa de sport pentru a transpira cât mai mult pentru șosetele, iar acesta s-a viralizat rapid. Imaginile au strâns peste 80.000 de vizualizări pe TikTok și acum face înconjurul internetului.

„Am început să fiu activ pe OnlyFans cu un an în urmă și prin OnlyFans primești cereri pentru articole de îmbrăcăminte, fie că sunt șosete, boxeri sau tricouri sport. Mulți băieți au fost interesați de asta, pentru că am un sprijin masiv din partea comunității LGBTQ+. Reprezintă publicul meu principal”, a povestit el.

„Sunt o mulțime de americani care îmi cumpără lenjeria intima și șosetele uzate și le păstrează pentru propria lor plăcere.

„Am clienți care se întorc și care vor să cumpere șosete uzate tot timpul. Așa că merg la sală în anumite zile pentru ei și port șosetele timp de o zi până la trei zile. Vorbim despre preț și despre cât de mult ar fi dispuși să plătească. Este alegerea lor câți bani dau pe ele”, a mai spus Billy-Joe Gray.

„Cu cât sunt mai transpirate și mai mirositoare, cu atât mai bine. Ies la alergat și fac o grămadă de chestii, le pun într-o pungă cu fermoar, apoi le ambalez – în cazul în care cei care le cumpără locuiesc acasă cu părinții, soțul sau soția.

„Vânzările mele vin toate prin Instagram. Americanilor le place să cumpere șosete albe Nike. Am descoperit că TikTok-ul meu se ramifică mai mult la ei decât la oamenii din Marea Britanie”.

@billyjoegrayy #fyp #viral ♬ original sound - Billy-joe gray
Bărbatul care are nouă soții a găsit o modalitate pentru a le satisface pe toate, fără ca vreauna dintre ele să se simtă... Cum un rucsac de 20 de kilograme a ajuns să fie sursa zilnică de viață a unei tinere cu sindromul Ehlers-Danlos. Ce a pă...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x