Antena Căutare

Femeia care a cheltuit o avere pe o reîntinerire facială, dar a fost dezamăgită. Cum arată după intervenția estetică

Mariana Janse, o femeie în vârstă de 40 de ani din Northampton, a plătit o mică avere pentru o intervenție estetică de reîntinerire facială, dar nu a obținut rezultatul pe care și-l dorea.

colaj mariana janse Galerie
Mariana Janse, o femeie în vârstă de 40 de ani din Northampton, a plătit o mică avere pentru o intervenție estetică de reîntinerire facială, dar nu a obținut rezultatul pe care și-l dorea. | YouTube

Mariana, o mămică în vârstă de 40 ani, a simțit nevoia să își facă o terapie cu plasmă pentru a scăpa de pungile de sub ochi, dar nu se aștepta ca reacțiile adverse să fie atât de severe.

Tânăra a vrut să nu mai aibă pleoapele căzute și să scape de cearcăne, dar se pare că intervenția nu a fost reușită. Mariana a dorit să se răsfețe chiar înainte de ziua ei și a apelat la o intervenție de reîntinerire care nu a costat-o doar 800 lire, ci și sănătatea ei.

Terapia cu fibroblast plasmatic sau plasma fibroblast therapy se folosește de un dispozitiv care trnsmite mici șocuri de curent de înaltă intensitate. Șocurile pătrund în piele și stimulează regenerarea pielii, potrivit Daily Mail.

Reacțiile adverse neașteptate în urma unei intervenții estetice

După ce a făcut tratamentul la o clinică specializată, Mariana nu a observat o schimbare imediată, însă când s-a trezit a doua zi, a fost șocată de felul în care I se umflase chipul. Femeia, care lucrează drept consultant de marketing, a postat mai multe poze despre felul în care se vindeca tenul ei după tratamentul care s-a dovedit a fi un eșec.

Citește și: Tara Jayne McConachy este o păpușă Barbie vie, după ce a cheltuit o avere pe operații estetice. Cum a fost surprinsă la plajă

Femeia a dorit să targă un semnal de alarmă, spunându-le celorlalte femei că nu întotdeauna tot ce apare în video-urile de promovare ale tratamentelor este real. Reclamele făcute la astfel de intervenții faciale nu reflect mereu realitatea.

Văzând materialele de prezentare, Mariana se aștepta la cu totul altceva, dar rezultatul a speriat-o și pe ea, și pe apropiații ei care au văzut-o cu chipul deformat.

“Împlinesc 41 ani săptămâna viitoare și asta era ideea. Am vrut să îmi șterg câțiva ani de pe chip, sperând că voi arăta de 35 ani, în loc de 41”, a povestit femeia care a dezvoltat o reacție alergică severă.

Din nefericire, Mariana s-a ales cu ochi înlăcrimați și piele umflată în jurul ochilor. La început, îi atârnau atât de tare pleoapele încât abia putea vedea.

Reacția apropiaților când au văzut-o pe Mariana

“Aveam piele în exces și cearcăne negre în jurul ochilor, dar eu speram că tratamentul îmi va întinde pielea din jurul ochilor. Era dificil să îmi aplic machiajul pentru că îmi atârna prea multă piele”, a mai mărturisit femeia.

Mariana știa la ce să se aștepte pentru că medicul estetician o prevenise în legătură cu intervenția estetică, dar se pare că efectul a fost cu mult amplificat față de ce trebuia să se întâmple.

Citește și: Mary Magdalene a cheltuit 300.000 de dolari ca să arate ca o păpușă vie. Cum arăta înainte de transformarea radicală

Pe lângă faptul că urma să își celebreze ziua de naștere, femeia trebuia să meargă a doua zi și la ședința cu părinții de la școala fiului ei, în vârstă de 13 ani.

“Profesorii m-au întrebat dacă am avut o reacție adverse la ceva și eu le-am povestit că încercam să arăt mai tânără”, a povestit Mariana.

Unii dintre membrii familiei au râs de felul în care arăta femeia, dar s-au și îngrijorat în același timp. Cel mai îngrijorat a fost fiul ei cel mare care nici măcar nu se putea uita la chipul femeii dinn cauza punctelor mici roșii pe care le avea în jurul ochilor.

Marianei i-au trebuit 10 zile ca tenul ei să se vindece complet și să se desumfle, ajungând să aibă look-ul inițial.

Femeia care a decis să nu o invite pe mama ei la nuntă. Care a fost motivul care a determinat-o să recurgă la acest gest... Sammy Basso este cea mai în vârstă persoană care suferă de Progeria. Cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x