Antena Căutare

Nu e nicio glumă! Femeia care miroase a... peşte şi nimeni nu se poate apropia de ea

Cassie Graves, de 22 de ani, suferă de o boală cumplită, iar viaţa ei e un adevărat calvar. Miroase în permanenţă a peşte, iar "mireasma" e atât de puternică, încât poate invada o cameră în câteva secunde.

Femeia care miroase a... peşte

www.mirror.co.uk

Cassie Graves, de 22 de ani, suferă de o boală cumplită, iar viaţa ei e un adevărat calvar. Miroase în permanenţă a peşte, iar "mireasma" e atât de puternică, încât poate invada o cameră în câteva secunde.

"Mirosul vine din piele şi din păr. Transpir şi nu contează cât de multe duşuri fac, nu pot scăpa de el. Au fost zile în care miroseam atât de tare a peşte, încât mama nu mă lăsa la şcoală, ca să nu râdă colegii de mine", povesteşte femeia.

Întreagul coşmar a început pe când Cassie avea trei ani. Sora sa a remarcat, pentru prima dată, că lăsa un iz foarte neplăcut în urma ei. De-a lungul vremii, tânăra a căutat ajutorul la zeci de medici, dar nimeni nu putea să-i dea nicio soluţie. Într-o zi, mama sa a ascultat la radio povestea unei alte persoane, cu aceeaşi problemă, şi aşa a putut să ajungă la un diagnostic stabil.

Cassie a declarat că cel mai frustrant e faptul că ea nu poate să simtă mirosul şi se bazează pe spusele prietenilor...

5 iulie 1946... ziua care a schimbat moda! Controversaţii bikini şocau lumea... Ce spun degetele de la picioare despre originile tale...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x