Antena Căutare

Femeia care susține că și-a cunoscut alesul inimii încă de când avea 3 ani. Cum arată acum cuplul și care e povestea, de fapt

Hope Water, în vârstă de 28 ani, și Ryan Newton, în vârstă de 30 ani, trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste pe care au vrut să o împărtășească cu lumea întreagă,

2 copii sarutandu-se in spatele unei flori de floarea soarelui Galerie
Hope Water, în vârstă de 28 ani, și Ryan Newton, în vârstă de 30 ani, trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste pe care au vrut să o împărtășească cu lumea întreagă, | Shutterstock

Hope, care e asistentă de meserie, spune că a știut că Ryan este alesul inimii ei încă de când avea 3 ani. Cei doi se cunosc din copilărie, iar a mărturisit că s-a îndrăgostit de el din prima clipă. Hope și Ryan au chiar și o poză de când aveau trei ani și s-au sărutat pentru prima dată.

Tânăra a știut că el e cel care i-a furat inima și își dorește să își petreacă tot restul vieții alături de el. Chiar dacă s-au cunoscut la 3 ani, celor doi le-a luat mai bine de 20 ani să formeze un cuplu. În prezent, Hope e însărcinată și urmează să dea naștere unui băiețel, potrivit The Sun.

Hope și Ryan s-au cunoscut când ea avea 3 ani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hope a povestit că Ryan este cu 2 ani mai mare decât ea și că l-a iubit încă din prima clipă, când l-a întâlnit la vârsta de 3 ani.

“Nu o să uit niciodată primul nostrum sărut. Eram acasă la bunica lui Ryan”, a povestit Hope.

Citește și: Ce „secret” a descoperit o tânără care a umblat în telefonul iubitului său, pe ascuns. A filmat totul, fără reținere: „Are 85!”

Ea a mai dezvăluit că mama ei, Anna, și mama lui Ryan, Annette, erau cele mai bune prietene și așa au ajuns să se cunoască și ei.

Hope i-a zis prima dată lui Ryan că îl iubește pe când aveau doar 8 ani și cei doi au plecat împreună cu familiile lor în vacanță, de vreme ce părinții lor erau prieteni.

Inițial, Ryan s-a speriat și nu a vrut să se împrietenească cu Hope, dar treptat cei doi au ajuns să fie cei mai buni prieteni. Cei doi au început să se invite unul pe altul la zilele lor de naștere și au început să petreacă mai mult timp împreună.

După ce au împlinit 16 ani, mamele celor doi au încetat să mai fie prietene și asta le-a afectat și lor prietenia. Hope și mama ei s-au mutat într-un alt colt al orașului, iar când ea a împlinit 18 ani, a primit o felicitare de la Ryan.

Ce anume i-a făcut pe cei doi să se reunească peste ani

În felicitare, tânărul îi lăsase numărul lui de telefon, dar Hope a pierdut din greșeală felicitarea în doar câteva zile și credea că avea să nu mai audă de el. În 2019, când mama lui Hope s-a îmbolnăvit foarte tare, Hope a aflat că și Ryan se afla la același spital pentru că o însoțea pe mama lui.

Citește și: Femeia și-a dizolvat acidul din buze, dar când a văzut-o, iubitul ei nu a mai recunoscut-o. Ce s-a întâmplat și cum arată acum

Mama lui Ryan fusese diagnosticată cu cancer, iar mama lui Hope avea mari probleme la ficat. Cele două dezamăgiri i-au unit pe cei doi tineri care sunt și astăzi împreună, într-o relație mai puternică decât oricând.

Când a aflat că mama lui a murit, Hope a fost acolo pentru Ryan.

“M-am uitat în ochii lui și am știut că inima lui și personalitatea lui nu se schimbaseră”, a povestit Hope.

Un tânăr s-a căsătorit cu iubita lui și în scurt timp au făcut și copii. Ce „secret” neașteptat a descoperit apoi despre... Ea e tânăra care a renunțat la șampon de 6 ani. Cum arată părul ei și ce a descoperit, după un timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x