Antena Căutare

"Femeia în negru", personajul MISTERIOS despre care vorbesc mii de oameni! Ascunde un SECRET fascinant

De câteva zile, Internetul "fierbe" din cauza unei poveşti care stârneşte curiozitatea a mii de oameni. O femeie misterioasă a ridicat multe semne de întrebare.

"Femeia în negru", personajul MISTERIOS despre care vorbesc mii de oameni! Ascunde un SECRET fascinant Galerie
Femeia în negru a stârnit curiozitatea a mii de americani

De câteva zile, Internetul "fierbe" din cauza unei poveşti care stârneşte curiozitatea a mii de oameni. O femeie misterioasă a ridicat multe semne de întrebare.

Îmbrăcată din cap până-n picioare în negru, fără să scoată un sunet, femeia a călătorit aproape 1000 de kilometri prin Statele Unite, pe jos. Merge singură şi refuză să intre în contact cu orice altă persoană. Mai mult decât atât, nu acceptă nici măcar mâncare ori adăpost de la oamenii cărora li s-a făcut milă de ea. Se ştie doar că vrea să ajungă în Virginia.

În mediul online, au apărut tot mai multe fotografii cu femeia, astfel că s-a pornit o adevărată campanie de identificare a ei. 80 000 de persoane au fost curioase să afle cine e şi ce ascunde. În cele din urmă, misterul a fost rezolvat doar pe jumătate. O cheamă Elizabeth Poles, are 56 de ani, locuieşte în statul american Georgia şi este veteran de război.

Femeia a ajuns la destinaţie, în Virginia, iar poliţia locală a rugat curioşii să o lase în pace şi au dus-o într-un loc necunoscut.

Vestea pe care o așteptau toți bărbații: BEREA va fi cea mai bună băutură de recuperare după sală... Teroare printre locuitorii unui imobil din SUA! Au fost SILIŢI să trăiască cu 300 de ŞOARECI înspăimântători!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x