Antena Căutare

Fereşte-te de ele! Astea sunt cele mai des întâlnite OPT motive de DIVORŢ

Divortul ar trebui sa fie ultima solutie in cazul unui mariaj cu probleme, astfel ca este important ce ii face pe oameni sa ia aceasta decizie.

Divortul ar trebui sa fie ultima solutie in cazul unui mariaj cu probleme, astfel ca este important ce ii face pe oameni sa ia aceasta decizie.

Cercetatorii de la the National Fatherhood Initiative au realizat un sondaj de opinie in legatura cu lucrurile care i-au determinat pe oameni sa ia taurul de coarne. Iata principalele 8 motive de divort, potrivit respondentilor la sondaj:

1. Lipsa de angajament

73% dintre cuplurile care au divortat au indicat lipsa de angajament drept motivul principal pentru care lucrurile nu au mers. Potrivit sondajului, 63% dintre fosti/e au declrata ca si-ar fi dorit ca partenerii/ele sa fi depus eforturi mai mari pentru a salva casnicia. 35% dintre barbati si 21% dintre femei au spus ca ei insisi/ele insele ar fi trebuit sa se straduiasca mai mult.

2. Prea multe dispute

56% dintre respondenti au declarat ca disputele prea multe au fost motivul despartirii. „Discutiile in contradictoriu nu aduc nimic pozitiv si, mai mult, cu timpul erodeaza orice relatie”, sustine Clinton Power, consilier marital.

Una dintre cauzele principale ale disputelor este faptul ca partenerii refuza sa inteleaga, sa aprecieze sau sa valideze si perspectiva partenerului. Odata ce incepi sa apreciezi ca partenerul vede altfel lucrurile faci primul pas pentru evitarea conflictului si gasirea unor solutii.

VEZI AICI CONTINUAREA

Fotografii EXPLICITE! Cum arată pielea unei femei imediat după ce naşte! Mitul a fost SPULBERAT... Ei sunt nativii la care trag banii precum un magnet! Horoscopul carierei, în săptămâna 23 februarie - 1 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x