Antena Căutare

Fidel Castro şi Che Guevara, personaje de joc video

Fidel Castro şi Che Guevara au ajuns personaje de joc video. Un joc ce le arată tinerilor cubanezi cum a reuşit o mână de tineri idelişti să răstoarne o dictatură

Fidel Castro şi Che Guevara au ajuns personaje de joc video. Un joc ce le arată tinerilor cubanezi cum a reuşit o mână de tineri idelişti să răstoarne o dictatură.

"Gesta Final" e numele jocului care-i aruncă pe tinerii cubanezi în mijlocul revoluţiei din anii ’50, care l-a adus la putere pe Fidel Castro. Jucătorii îl pot alege pe liderul cubanez, pe camaradul acestuia Camilo Cienfuegos sau pe Che Guevara.

Are cinci nivele, numite după bătăliile istorice date în timpul Revoluţiei Cubaneze. Jucătorii trebuie să-şi facă drum prin jungle luxuriante şi păduri de mangrove, ca să-i confrunte pe soldaţii dictatorului Batista. Au o misiune clară, să dărâme regimul condus de acesta.

Jocul are un succes nesperat de mare în Cuba, însă dezvoltatorii speră să ajungă cunoscut şi peste hotare, cel puţin în rândul comunităţilor cubaneze.

Vezi edițiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Racii sunt la înălțime azi! Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 noiembrie... Un român a inventat maşina legală de făcut bani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x